ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εν αναμονή της απόφασης…


Εν αναμονή της απόφασης…

Η Πειθαρχική Επιτροπή θα αποφασίσει την Παρασκευή για τα επεισόδια που έγιναν την 3η αγωνιστική στην Καβάλα και δεν αποκλείεται να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό ποινή αποκλεισμού της έδρας μιας αγωνιστικής.

Αν συμβεί αυτό, τότε το «τριφύλλι» θα αναγκαστεί να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι χωρίς κόσμο ενώ υπάρχει και ένα ακόμα χειρότερο σενάριο, που θέλει το ΟΑΚΑ να παραμένει κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές.

Αν πάρει αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης, τότε η όποια τιμωρία θα ισχύσει για το επόμενο εντός έδρας  παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ενδεχόμενο το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό να γίνει χωρίς κόσμο, σενάριο που δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό.

Από την ΠΑΕ, θεωρούν πως τα επεισόδια δεν είναι ευρείας κλίμακας, αφού έγιναν κάποιες μικροσυμπλοκές εκτός γηπέδου οι οποίες διήρκησαν δυο με τρία λεπτά, ενώ στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απόφαση για να απαντήσουν στο αίτημα του ΠΑΟΚ, που έχει ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου