ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ξεκινάει το πρόγραμμα εθελοντισμού...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος εθελοντισμού για τη σεζόν 2010-2011. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πέρσι το πρόγραμμα με απόλυτη επιτυχία και το συνεχίζουν και φέτος.



Η ανακοίνωση…

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων Εθελοντών για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
Μετά την πρώτη χρονιά σχεδιασμού και εφαρμογής του Προγράμματος Εθελοντισμού η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό την ανάπτυξη του προγράμματος και την επέκταση του και σε άλλους τομείς.
Ο βασικός στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στις δραστηριότητες της ομάδας, να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών κατά τη διάρκεια των αγώνων, να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στις προσπάθειες της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε διάφορους τομείς μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής!
Τη μοναδική αυτή εμπειρία θα μπορέσουν να ζήσουν όσοι ενδιαφερόμενοι άνω των 18 ετών επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές του Ολυμπιακού αφού συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία των προσωπικών συνεντεύξεων.
Η διαδικασία αποστολής των αιτήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 ξεκινάει από αύριο. Εκτός των τομέων που αναγράφονται στην αίτηση εθελοντή ειδικότερα φέτος αναζητούνται φίλοι της ομάδας μας με εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

• Υπηρεσίες video/φωτογραφία
• Τομέας Entertainment
• Τομέας Υπηρεσιών θεατών
• Τομέας Εισιτηρίων


Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και η Αίτηση Εθελοντή του Ολυμπιακού, θα βρίσκονται στο site της ομάδας μας www.olympiacosbc.gr ενώ η περίοδος αποστολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 29/10/2010.

ΚΑΕ Ολυμπιακός – Πρόγραμμα Εθελοντισμού
Κώδικας Καλής Συμπεριφοράς Εθελοντή

Όλοι οι εθελοντές του Προγράμματος Εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να συμπεριφέρονται με απόλυτο επαγγελματισμό και ηθικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της απασχόλησης τους. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προωθεί αξίες όπως η εντιμότητα, η ανιδιοτελής προσφορά και η αξιοπρέπεια. Για την επιτυχία του Προγράμματος, είναι πολύ σημαντικό όλοι οι εθελοντές να συμφωνούν και να τηρούν πιστά τον παρακάτω Κώδικα Καλής Συμπεριφοράς.

1. Οι εθελοντές πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να αποδεικνύεται από ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κτλ.
2. Οι εθελοντές οφείλουν να ακολουθούν τις όποιες οδηγίες σχετικά με την φύση της εργασίας τους και να συμπεριφέρονται έντιμα.
3. Οι εθελοντές πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφάλειας και να ενεργούν με προσοχή σε κάθε τους εργασία όσον αφορά την προσωπική τους ασφάλεια.
4. Οι εθελοντές πρέπει να προσέρχονται εγκαίρως στην όποια εκδήλωση συμμετέχουν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους έχουν δοθεί και να εκτελεί τα όποια καθήκοντα του έχουν ανατεθεί.
5. Οι εθελοντές πρέπει να είναι ενδεδυμένοι σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση.
6. Το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του εθελοντή και σε περίπτωση μη τήρησης αυτού του κανονισμού ο εθελοντής αποδεσμεύεται από τα καθήκοντα του.
7. Οι εθελοντές απαγορεύεται να ζητούν αυτόγραφα ή να βγάζουν φωτογραφίες με παίκτες του Ολυμπιακού, cheerleaders ή άλλες προσωπικότητες που θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, κατά την χρονική διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.
8. Σε όλες τις εκδηλώσεις και ενέργειες της ΚΑΕ Ολυμπιακός που θα υπάρχει συμμετοχή εθελοντών θα πρέπει να τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.
9. Οι όποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μπορεί να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή κριθεί αναγκαίο.

Με την αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν σημαίνει ότι αυτόματα εξασφαλίζεται και η θέση.

2 σχόλια:

  1. Ο ALEX WEB RADIO καλοσωριζει την νεα του συνεργατιδα ΓΙΩΤΑ ΠΑΓΚΑΛΗ καιτης ευχεται καλη επιτυχια στο νεο site του. Μια συνεργαρτιδα που εχει ολα οσα χρειαζονται για να αντεξει καποιος σε ατην την δυσκολη προσπαθεια της αδεμευτης ερυθρολευκης ενημερωσης των οπαδων του ΘΡΥΛΟΥ μας.
    Σε αυτην την δυσκολη προσπαθεια χρειαζονται πρωτα απο ολα αγαπη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μερακι, υπομονη, επιμονη και θεληση και εσυ Γιωτα τα εχεις ολα αυτα,Αλλωστε δεν ειναι τυχαια η επιλογη σου να αποκτησης προσβαση στον κοσμο του ALEX WEB RADIO εισαι εδω με το σπαθι σου!!!
    Σου ευχομαι απο καρδιας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΑ και μαζι θα πετυχουμε τον στοχο που εχει ο ALEX WEB RADIO να ενημερωνει και να αναλυει ολες τις ειδησεις και να προβαλει το μεγαλειο του ΘΡΥΛΟΥ μας.
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις και που με στηρίζεις στη νέα μου προσπάθεια,ευχομαί να είμαι αντάξεια των προσδοκιών σου και των αναγνωστων της ιστιοσελίδας σου.
    Να σου πω και ένα μεγάλο μπράβο για το μέχρι τώρα έργο σου και την προσφορά σου στην δική μας ενημέρωση και ευχομαί να πετύχεις κάθε στόχο σου.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή