ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Πλησιάζει η πρεμιέρα


07/10/2010

Πλησιάζει η πρεμιέρα

Σε μια εβδομάδα θα γίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για φέτος, με τον Πανελλήνιο για τους «8» του Κυπέλλου, όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της δουλειάς του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους «ολυμπιονίκες» στη Λαμία και ουσιαστικά θα κάνουν μια πρώτης τάξεως πρόβα για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.
Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τον προημιτελικό με τον Πανελλήνιο, θα δώσει ακόμα δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ όμως χωρίς την παρουσία του κόσμου. Ο «Ντούντα» θα δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα για τελευταία φορά πριν αρχίσει για τα καλά η σεζόν, αφού ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει Παρασκευή και Σάββατο τον ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα, το απόγευμα της Πέμπτης θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας των Πειραιωτών, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ. Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, θα είναι εκεί σύσσωμη η ΚΑΕ Ολυμπιακός, από τους ιδιοκτήτες αφους Αγγελόπουλους μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες, και θα γίνουν δηλώσεις ενόψει της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου