ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

"Να παίξουμε καλά και μακριά από το Καραϊσκάκη"

"Να παίξουμε καλά και μακριά από το Καραϊσκάκη"

06/10/2010 

Ο Ραούλ Μπράβο έγραψε στο προσωπικό του μπλοκ στην ιστοσελίδα gazzeta.gr και τόνισε πως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου η ομάδα δεν έπιασε την ίδια απόδοση με αυτή του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν επίσης καλό αγωνιστικό πρόσωπο:

"Γεια σας φίλοι μου,

μετά την καλύτερή μας φετινή εμφάνιση την οποία κάναμε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησε ένα ακόμα καλό ενενηντάλεπτο από μέρους μας. Απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε πιάσει μια εβδομάδα πριν, όμως δείξαμε ξανά το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο. Κάναμε πολλές φάσεις και σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι.
Τώρα υπάρχει η διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων και μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Πολλοί φίλοι με ρωτάνε αν είναι αρνητικό για μας το γεγονός ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται πάνω που είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό, όμως δεν το βλέπουμε έτσι.
Ξέραμε από πριν ότι θα υπάρξει αυτή η διακοπή και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε δουλεύοντας σκληρά στο αθλητικό μας κέντρο υπό τις οδηγίες του προπονητή μας. Πιστεύω ότι όχι μόνο δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή, αλλά θα παρουσιαστούμε και πιο φρέσκοι.
Ο στόχος μας είναι να παίξουμε την μπάλα που παίξαμε στα δύο τελευταία ματς στο Καραϊσκάκη και εκτός έδρας. Στο γήπεδό μας, με τον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο και τους οπαδούς μας στις εξέδρες, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Θέλουμε να το κάνουμε και μακριά από το Καραϊσκάκη, ξεκινώντας από το επόμενο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.
Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για φαβορί στο πρωτάθλημα και το ποιος έχει δείξει μέχρι τώρα το καλύτερο πρόσωπο. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα μετά από πέντε ματς. Προσωπικά, θεωρώ ότι φέτος είναι αρκετά ανεβασμένη η ποιότητα του πρωταθλήματος αφού έχουν έρθει πολλοί καλοί ξένοι παίκτες. Εύχομαι να απολαμβάνουν όμορφο ποδόσφαιρο οι Έλληνες φίλαθλοι και στο τέλος να κατακτήσει τον τίτλο η καλύτερη ομάδα. Πιστευω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου