ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Χατ τρικ ο Πάντελιτς

Χατ τρικ ο Πάντελιτς
7/10/2010
Ο ΜΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. 3 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...Ο Μάρκο Πάντελιτς έστειλε το μήνυμά τους προς πάσα κατεύθυνση πετυχαίνοντας χατ τρικ στην φιλική νίκη με 4-2 επί της ομάδας νέων, παρουσία και του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. Βαγγέλη Μαρινάκη, στον αγώνα (διάρκειας 60 λεπτών) που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Τα γκολ για την πρώτη ομάδα πέτυχαν οι Πάντελιτς (19΄, 41΄, 49΄), Φουστέρ (32΄), ενώ για την ομάδα νέων σκόραραν οι Τζούνιορ (17΄) και Βάντερσον (46΄).

Φάσεις και Γκολ
17΄ 0-1 Ο Τζούνιορ με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Νικοπολίδη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα νέων.
19΄1-1 Η πρώτη ομάδα βγαίνει στην αντεπίθεση με τον Νέμεθ, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή γυρίζει την μπάλα στον Πάντελιτς που ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ.
23΄Ο Ζαϊρί μπαίνει από δεξιά και πιάνει διαγώνιο σουτ για να φύγει η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πάρντο.
25΄ο Πάντελιτς δέχεται ωραία την μπάλα από τον Ιμπαγάσα και πιάνει σουτ από μέσα αριστερά για να αποκρούσει την μπάλα ο Πάρντο.
32΄2-1 Εκπληκτικός συνδυασμός. Ο Γκαλίτσιος βγάζει τη μπάλα προς την επίθεση και ο Ζαϊρί φεύγει μόνος του από πλάγια δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει την μπάλα προς τον Πάντελιτς, ο οποίος την αφήνει να περάσει με προσποίηση και ο επερχόμενος Φουστέρ με δυνατό σουτ την στέλνει στον «ουρανό» της εστίας του Πάρντο.
36΄3-1 Ο Πάντελιτς, από το ύψος της περιοχής και προς τα δεξιά, πιάνει δυνατό σουτ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πάρντο.
38΄Ο Νέμεθ μπαίνει από πλάγια δεξιά μόνος του μέσα στην περιοχή και προλαβαίνει να «τσιμπήσει» την μπάλα από τον Πάρντο που έχει κάνει έξοδο και στη συνέχεια πλασάρει για να αποκρούσει πάνω στη γραμμή ο Ρέτζο.
40΄Ο Μιραλάς μπαίνει από αριστερά και γυρίζει προς τον Νέμεθ, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει για να αποκρούσει ο Πάρντο.
46΄3-2 Ο Γκαλίτσιος ανατρέπει τον Βάντερσον μέσα στην περιοχή και το πέναλτι μετατρέπει σε γκολ ο ίδιος ο Βάντερσον με ωραία εκτέλεση.
49΄ 4-2 Ο Πάντελις με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της πρώτης ομάδας και τρίτο δικό του στο παιχνίδι.
52΄Ο Ζαϊρί εκτελεί κόρνερ από δεξιά και ο Ντουντού με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πάρντο.
55΄. Ο Μιραλάς από πλάγια αριστερά, όμως ο Πάντελιτς παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με προβολή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α΄ΟΜΑΔΑ: Νικοπολίδης (31΄Μπάμποβιτς), Μοντεστό, Μέλμπεργκ (31΄Μιραλάς), Γκαλίτσιος, Ιμπαγάσα (31΄Ντουντού), Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Νέμεθ, Ριέρα (31΄).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ: Πάρντο, Λάβδας, Λυκογιάννης, Ρέτζο, Πετρόπουλος, Λεάντρο, Πάνουελ, Τζούνιορ, Αριανούτσος, Βάντερσον, Κουρτάνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βλάχος, Κουλός, Πολυχρονάκης, Σούκιας, Μακαρόνας, Διβανές, Αλεξανδρής, Σούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου