ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η δική μας… συναυλία

Η δική μας… συναυλία

Το ότι αυτή τη φορά η Εθνική θα πάρει τον ρόλο των U2 ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λετονία ανέφερε ο Φερνάντο Σάντος, μη ξεχνώντας το γεγονός ότι η συναυλία των Ιρλανδών κράτησε μακριά τον κόσμο από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2012 με την Γεωργία.Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε για την αναμέτρηση με τη Λετονία αλλά και αυτή με το Ισραήλ, ζητώντας από τους διεθνείς δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ακόμη, ο προπονητής της «γαλανόλευκης» αναφέρθηκε και στις απώλειες της ομάδας λόγω τραυματισμών, με τελευταία αυτή του Σάκη Πρίττα.
Ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στο που στοχεύει η Εθνική στα παιχνίδια με Λετονία και Ισραήλ, λέγοντας: «Θέλουμε δύο νίκες για να εξαρτόμαστε από εμάς. Πρέπει να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο, να μην του επιτρέψουμε να κυκλοφορήσει την μπάλα. Η ποιότητα των παικτών θα κάνει την διαφορά. Οι Λετονοί μοιάζουν με τους Γεωργιανούς. Αμύνονται με αρκετούς παίκτες πίσω από την μπάλα».
Όσο για το σύστημα που θα επιλέξει, σχολίασε: «Αν είχαν την ομάδα και την προπονούσα καθημερινά, τότε θα παίζαμε 4-4-2 με ρόμβο γιατί θεωρώ ότι ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά των παικτών μας. Αυτό το σύστημα απαιτεί πολύ δουλειά χρειάζεται καλή συνεργασία των παικτών».
Σε ερώτηση για τους τραυματισμούς, ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε: «Όσο αυτός, όσο κι εμείς ήμασταν άτυχοι. Τραυματίστηκε κι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο Λυμπερόπουλος είναι διαφορετική περίπτωση, δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά έχουμε δύο παιχνίδια και θα τον περιμένουμε. Για τον Σαμαρά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Νομίζουμε ότι είναι κοντά στο να μπορέσει να βοηθήσει. Θα δούμε αν θα μπορούν να παίξουν. Ακόμη κι αν δεν μπορούν έχουμε κι άλλες λύσεις για την επίθεση. Έχουμε τον Σαλπιγγίδη και τον Μήτρογλου, ενώ πίσω τους μπορούν να παίξουν ο Νίνης, ο Κονέ αλλά και ο Φετφατζίδης ο οποίος τα πάει πολύ καλά στις προπονήσεις».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την προσέλευση του κόσμου, φρόντισε να αστειευτεί με την μειωμένη παρουσία φιλάθλων στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου με αντίπαλο τη Γεωργία: «Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα ήταν λίγοι αλλά στήριξαν την ομάδα πολύ θερμά. Στην Κροατία έδωσαν τη μάχη τους και αυτό είναι φανταστικό. Την Παρασκευή θα είμαστε εμείς οι U2. Τους χρειαζόμαστε και το ξέρουν πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου