ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βαλβέρδε: «Ναι, θα είμαστε έτοιμοι»!

Βαλβέρδε: «Ναι, θα είμαστε έτοιμοι»! 

08/10/2010

Βαλβέρδε: «Ναι, θα είμαστε έτοιμοι»! 
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος την κατάλληλη χρονική στιγμή εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συζήτηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θέλησε να ενημερωθεί για όσα αφορούν την ομάδα και ζήτησε τη γνώμη του Ισπανού για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.
«Δουλεύουμε καλά και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Προβλήματα δεν έχουμε. Πέρα από της καθημερινότητας. Κάποιοι τραυματισμοί, που τους ξεπερνάμε, και τέτοια θέματα. Καλά είμαστε».
Στη συνέχεια, ο «Τσινγκούρι» εμφανίστηκε χαρούμενος, επειδή «είδα στα δύο τελευταία ματς και πάλι γεμάτο το Καραϊσκάκη και τον κόσμο να φεύγει ευχαριστημένος με το ποδόσφαιρο που παίζουμε».
Εκείνη τη στιγμή ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «κι εμείς χαιρόμαστε για αυτό το πράγμα. Ο κόσμος βλέπει ότι ο Ολυμπιακός έχει δυναμική και είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να έχει και διάρκεια η ομάδα. Να συνεχίσουμε έτσι».
«Για αυτό δουλεύουμε», απάντησε ο Βαλβέρδε και ο γνωστός εφοπλιστής τον ρώτησε «στα καθοριστικά παιχνίδια, θα πάμε δυνατά; Θα είμαστε δυνατοί;». Ναι! Θα είμαστε πανέτοιμοι. Εγώ νιώθω ότι η ομάδα πάει καλά. Δουλεύουμε σωστά και αυτή η δουλειά έχει αρχίσει να βγαίνει στο γήπεδο. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βγει και στα εκτός έδρας παιχνίδια».
Ο κ. Μαρινάκης ενημερώθηκε για την πορεία του τραυματισμού του Μοϊσές, ο οποίος αρχίζει να νιώθει καλύτερα και μέσα στην εβδομάδα θα διαπιστωθεί αν θα παίξει στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Όσον αφορά τις «κοκορομαχίες» που υπήρξαν στο χθεσινό ματς, ο Βαλβέρδε είπε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ: «Εμένα μου αρέσουν αυτά! Δείχνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός κι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να δείξουν. Όλοι είναι στην τσίτα και όλοι καίγονται για να παίξουν. Ούτε η αντίδραση του Μήτρογλου με εκνεύρισε. Εγώ θέλω να προπονούνται καλά και να παίζουν καλά».
Σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τα μέρη τους (οι ξένοι). Έχουν διήμερο ρεπό, όπως του είχε γνωστοποιηθεί και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει τη Δευτέρα το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου