ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σε απολογία και ο Τοροσίδης

Σε απολογία και ο Τοροσίδης 

08/10/2010

Σε απολογία και ο Τοροσίδης
Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κλήθηκε να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα ο Βασίλης Τοροσίδης, έπειτα από την παραπομπή του από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ομοσπονδίας, Ανδρέα Φάκο. Αφορμή, στάθηκαν οι δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ότι έπρεπε να αποβληθεί τόσο ο ίδιος που έπιασε απ' το λαιμό τον Μόνχε, όσο και ο αντίπαλος του. Σε απολογία είχε ήδη κληθεί και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απάντηση μέσω... κύκλων προς το Νικόλα Πατέρα το περασμένο Σάββατο.

Για τον Βασίλη Τοροσίδη, η κλήση αφορά τις δηλώσεις του ότι θα έπρεπε τόσο ο ίδιος όσο και ο Μόνχε να έχουν αποβληθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το σχόλιο του διεθνούς άσου θεωρήθηκε δυσφήμιση του αθλήματος και δυσμενής κρίση για τη διαιτησία και γι' αυτό παραπέμφθηκε. Πιθανόν να του επιβληθεί πρόστιμο και όχι ποινή αποκλεισμού, μιας και θεωρείται δύσκολο να μπει το δικαστήριο στην ουσία του αν έπρεπε να δει κίτρινη ή κόκκινη κάρτα.
Εξάλλου, είναι ήδη γνωστό, ότι μετά την κλήση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία για την ανακοίνωση του περασμένου Σαββάτου με αφορμή τη διαιτησία Αρετόπουλου στο Καραϊσκάκη, η πειθαρχική επιτροπή (μετά από παραπομπή απ' τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα) κάλεσε και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απάντηση που δόθηκε μέσω "κύκλων"!
Βάσει των ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκαν, η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" φερόταν να διοχετεύει προς τα έξω πως... «δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία ο κ. Πατέρας. Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις, από την ομάδα της πεντάρας στην Βαρκελώνη, που χρειάστηκε τη διαιτησία για να νικήσει τον Άρη. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν πανικοβληθεί και θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα, γιατί ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

1 σχόλιο: