ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

"Δίπλα στην ομάδα, σε ό,τι χρειαστεί"

"Δίπλα στην ομάδα, σε ό,τι χρειαστεί"

08/10/2010

Τη δυνατότητα να συναντήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, και να συνομιλήσει μαζί του είχε ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της πρώτης ομάδας με τους Νέους.
Σχετικά με το αν είναι καλυμμένος ο Βάσκος ή αν χρειάζεται κάτι, ανέφερε ότι: "Οχι, δεν χρειαζόμαστε τίποτε. Δουλεύουμε πολύ καλά και όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται το λύνουμε άμεσα και χωρίς καμία παρεμβολή. Είναι θέματα που μένουν στην ομάδα και τα χειριζόμαστε. Από τη στιγμή που κάνουμε αυτά που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει στις προπονήσεις, όλα είναι καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο μας που έρχεται και γεμίζει το γήπεδο. Δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα και εμείς δουλεύουμε, ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα, αλλά και τον κόσμο στο γήπεδο".
Αναφορικά με τον κόσμο ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" κατέληξε: "Αυτό είναι το ζητούμενο. Να έρχεται ο κόσμος, να γεμίζει το γήπεδο και να φεύγει ικανοποιημένος. Τόσο εγώ όσο και η διοίκηση θα είμαστε δίπλα στην ομάδα, κοντά σε ότι χρειαστείτε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου