ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

«Την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη»

«Την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη» 

05/10/2010

«Την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη» 
«Επιστρέφουμε την πρόταση ως απαράδεκτη»… Με τον τρόπο αυτό απαντούν οι πολίστες του Ολυμπιακού στην πρόταση που τους έγινε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη για καταβολή των οφειλομένων αλλά με μείωση της τάξης του 60%. Αυτό έκανε γνωστό ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Δεληγιάννης μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6.


«Εμμένουμε στην ανακοίνωση που εκδώσαμε λέξη προς λέξη, η οποία πλέον είναι πιο επίκαιρη από ποτέ», ανέφερε ο αρχηγός των ερυθρολεύκων στους 94.6 και πρόσθεσε: «Λέμε η διοίκηση να αναλάβει τη λύση. Δεν είναι στο χέρι μας οι εξελίξεις. Δεν έχουμε τη δύναμη να καθορίσουμε εξελίξεις. Έχουμε τιμήσει τον σύλλογο που και αυτός μας τιμά που είμαστε αθλητές του», πρόσθεσε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Δεληγιάννης στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για τη συνάντηση που είχαν αυτός και ο Αντώνης Βλοντάκης με τη διοίκηση:

«Η συνάντηση ήταν να γίνει στο Παπαστράτειο αλλά -τελικά- ειδοποιηθήκαμε (ο Αντώνης Βλοντάκης και εγώ)να πάμε στα γραφεία του κ. Συγγελίδη. Αρχικά, μας εξέφρασαν κάποια παράπονα σε μορφή επίπληξης για την ανακοίνωση που εκδώσαμε χθες. Στη συνέχεια αφού προηγήθηκε μια κουβέντα εφ όλης της ύλης, μας τόνισαν ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο.

Μας είπαν ότι θα πρέπει να τους προτείνουμε μια λύση. Απαντήσαμε ότι είμαστε αθλητές και πως πήγαμε για να ακούσουμε εμείς κάποια πράγματα.

Σαν μία τελευταία λύση μας είπαν ότι από την πλευρά της διοίκησης προτείνεται μείωση 60%, να χάσουμε το 60% των χρημάτων μας, αυτών που έχουμε αγωνιστεί.

Εμείς προθυμοποιηθήκαμε να μεταφέρουμε στους συμπαίκτες μας την πρόταση. Το κάναμε και η αντίδραση ήταν καθολική από την ομάδα. Τους επιστρέφουμε την πρόταση ως απαράδεκτη. Εμμένουμε στην ανακοίνωση που εκδώσαμε λέξη προς λέξη, η οποία ανακοίνωση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Παραπέμπουμε και πάλι στην ανακοίνωση. Λέμε να αναβάλει η διοίκηση τις ευθύνες της για ό,τι συμβεί. Δεν είναι στο χέρι μας οι εξελίξεις. Γράφουμε στην ανακοίνωση ότι δεν έχουμε τη δύναμη να καθορίσουμε εξελίξεις εμείς είμαστε αθλητές. Έχουμε τιμήσει τον σύλλογο που και αυτός μας τιμά που είμαστε αθλητές του.

Έχω πέσει από τα σύννεφα και σας εκφράζω την στενοχώρια όλων των συμπαικτών μου. Αισθανόμαστε πλήρη απαξίωση. Νιώθουμε ότι μοιάζουμε με επαίτες.

Παρά την οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα καμία άλλη ομάδα δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Μας ειπώθηκε ότι στα συμφωνητικά που είναι κατατεθειμένα θα πρέπει να γίνει μείωση γιατί είναι υπερτιμημένα.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχεται ο ίδιος ο Ολυμπιακός που έχει προσφέρει το μόνο πρωτάθλημα Ευρώπης που έχει η χώρα στο άθλημα.

-Για το εάν εκτιμά ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση:

«Δεν πιστεύω τίποτα. Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Τι αντίδραση να έχουμε. Σε κάποιους αθλητές περνάει αμυδρά από το μυαλό να κυνηγήσουν τα χρήματα στα δικαστήρια, αλλά το έχουν σαν έσχατη λύση. Βάζουν τον Ολυμπιακό πάνω από όλα. Έχουμε βάλει πλάτη για να πρωταγωνιστεί ο σύλλογος. Την συναίσθηση την έχουμε σε ποια ομάδα είμαστε.

Σας επαναλαμβάνω. Δεν είμαστε επαίτες. Πρέπει να βρεθεί μια λύση που να φέρει τον Ολυμπιακό να λάμπει και πάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου