ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ενισχυμένος ο ρόλος του Γ. Μώραλη

Ενισχυμένος ο ρόλος του Γ. Μώραλη

07/10/2010


Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σε αυτή παραβρέθηκαν οι κύριοι Μαρινάκης, Κομινάκης, Μώραλης, Μητρόπουλος, Βαλβέρδε, Κοβάσεβιτς και Δουρέκας.

Στη συνέχεια, όπως ενημέρωσε επίσημα ο Ολυμπιακός, γνωστοποιήθηκε στο τεχνικό και διοικητικό επιτελείο ότι το Ποδοσφαιρικό Τμήμα θα υπάγεται πλέον στις αρμοδιότητες του Δ΄ Αντιπροέδρου των «ερυθρολεύκων», Γιάννη Μώραλη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Σωκράτης Κομινάκης, ο Δ΄ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μώραλης,ο  Γενικός Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Τάσος Μητρόπουλος, ο Προπονητής της ομάδας μας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Διοίκησης κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο team μάνατζερ κ. Κυριάκος Δουρέκας.

Από την Διοίκηση γνωστοποιήθηκε στο τεχνικό και διοικητικό επιτελείο της ομάδας ότι, με απόφασή της, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα θα υπάγεται πλέον στις αρμοδιότητες του Δ΄ Αντιπροέδρου κ. Γιάννη Μώραλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου