ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ????????????????? (photo+video)


Καλημερα συνγαβροι!!!
Οπως βλεπετε κι εσεις ιδιοις ομασι το θεατρο του παραλογου συνεχιζεται...κατι που δυστυχως δεν θα σταματησει ποτε  και αν θυμαστε το λεω και το ξαναλεω μεσα απο την εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.

Πολλοι φιλοι αναρωτιουνται γιατι το λεω συνεχεια, ειναι να μην το λες? εδω και 40 χρονια που παρακολουθω Ελληνικο Ποδοσφαιρο και τις διαφορες του με τα ξενα πρωταθληματα βλεπω εκτος απο την μεγαλη μου αγαπη τον ΘΡΥΛΟ ΜΟΥ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ του Ελληνικου πρωταθληματος μαζι με τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!



Επιβληθηκε λοιπον και μια φορα ποινη μιας αγωνιστικης κεκλεισμενων των θυρων στο μεγαλυτερο λαμογιο του Παγκοσμιου Ποδοσφαιρου τον ΠΟΑ ενω κανονικα θα επρεπε να φαει τρεις αγωνιστικες ...χαλαρα, και ενα προστιματακι για οσα εγιναν στην Καβαλα υψους 45.000 εβροπουλακιων και σιστηκε η γης συνθεμελα!!!!!!!
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!! Τι ειναι αυτα τα πραγματα??? τιμωρησατε την κρατικη ομαδα??? δεν ντεπεστε???? Και οχι τιποτε αλλο δηλαδη...βγηκε επισημα η ΠΑΕ ΠΟΑ και καταδικασε την αποφαση και ζηταει να κανει και προσφυγη στην Δευτεροβαθμια Επιτροπη για να τους μειωσουν ποινη και προστιμο....μαλλον θα ζητησουν το πρωτογνωρο για το Παγμοσμιο Ποδοσφαιρο αποφαση....να υπαρξη ποινη μισης...αγωνιστικης!!!!!!!!!!! Να μπει δηλαδη ο...πρασινος λα(γ)ος στο δευτερο ημιχρονο να παρακολουθησει το τσιρκο με το αλλο αδελφικο του σωματειο ...τον μπαοκ!!!!!Γιατι οπως αντιλαμβανεσται δεν δοθηκαν δυο η τρεις αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων για να μην παιξουν τα ...λαγουδακια μας χωρις κοσμο στο μεταξυ μας παιχνιδι στο ΟΑΚΑ .
Αλλα βεβαια δεν φτανει μονο αυτο....ζητανε να θεωρηθει υπερβολικη η ποινη και να εξαλιφθει τελειως
ισως ...ποιος ξερει? να ζητησουν και αποζημιωση απο πανω!!!!
Και ολα αυτα συμβαινουν με προεδο SUPER LEAGUE τον ισχυρο αντρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τον Βαγγελη Μαρινακη....που κατα το σκεπτικο του λαγου τα βλεπει ολα ερυθρολευκα και οτι αυτοι ειναι και...ριγμενοι ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ να ειχαμε δηλαδη ξανα τον Πατερα προεδρο στην θεση του Μαρινακη....θα γινονταν τα χειροτερα απο περσυ.....κατα τα αλλα δεν ειδαν το γραψιμο στα παλαιωτερα των υποδηματων της Υπουργικης αποφασης του Μπιτσαξη κανεις....ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣ ΟΠΑΔΩΝ λεει ο Μπιτσαξης ο λαγος και τα λαγουδακια του στην Κρητη....απαγορευση τωρα και για τον λαο του ΘΡΥΛΟΥ να παει στην Ξανθη και να μην ξεχασω να γραψω γιατι ειναι και πολλα ...που να τα θυμασαι ολα, φαγαμε λεει και ελαφρυ προστιμο ...4.000 εβροπουλακια...τι αλλο θα ακουσω Θεε μου? τι δουλεια ειχαν να μας καλεσουν εμας και να εξισωσουν τα επεισοδια του λαγου με το καρτερι που μας ειχαν στησει  τα μπαοκια στις Σερρες? Εκει που η Αστυνομια ακομη μια φορα δεν προστατεψε την φιλοξενουμενη ομαδα , μας την επεσαν να μας σκοτωσουν και μεις να κατσουμε με σταυρωμενα χερια ε???? να μην προστατεψουμε τον εαυτο μας???? αυτο δηλαδη που θα επρεπε να ειχε κανει η Ελληνικη Αστυνομια....
Αλλα ειπαμε ..μονο τα λαγουδακια τα πανε συνοδεια με χαρες και τραγουδακια τα προστατευουν εως εκει που δεν παιρνει...μονο φωτογραφιες αγκαλιτσα με τα ΜΑΤ δεν βγαζουν ...τουλαχιστον δεν εχουν κυκλοφορηση ακομη...δεν τα βαρανε σαν σκυλια οπως εμας ουτε τους ρινουν ληγμενα  δακρυγονα μεσα σε κλειστο χωρο (ΣΕΦ)  και τα προσεχουν σαν τα ματια τους....αλωστε αυτοι που παντα κανουν επεισοδια στο...ΟΑΚΑ ειναι..ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ βεεβαια...ετσι παει...φευγουν απο το ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ στο Συνταγμα και πανε στο...ΟΑΚΑ!!!!
 Τελος παντων ...επειδη θα μπορουσα να γραφω ωρες για την βρωμια και την σαπιλα του λαγου για ολα αυτα τα χρονια που τον βλεπω αλλα και για την ανοχη και την υποστηριξη της εκαστοτε κυβερνησης και των κρατικων μηχανισμων στην αγαπημενη τους κρατικη ομαδα ενα εχω να πω και να καταληξω...
Δυστυχως συνγαβροι δεν προκειται ΠΟΤΕ να αλλαξη τιποτε , μην πιστευετε στην νεα καραμελα που κυκλοφορησε για εξυγιανση του Ελληνικου Ποδοσφαιρου ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ,,, οχι οτι ο Μαρινακης δεν το θελει...προς Θεου....αλλα οταν εχεις ενα σιχαμερο και βρωμερο συστημα 100 ετων δεν το ξεριζωνης εν μια νυκτι....αυτο που θα πρεπει να περιμενετε και φετος αλλα και ολα τα επομενα χρονια ειναι πολεμος μεταξυ διοικησεων , εφημεριδων , ΜΜΕ γενικοτερα που κατα 100% ειναι φιλικα προσκειμενα στον λαγο δηλωσεις επι δηλωσεων και αυτο που πρεπει να προσεξετε ολοι σας ειναι ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!!! Θεωρηστε λοιπον δεδομενο οτι θα μας προκαλουν καθε στιγμη οπως κανουν παντα και μεσα στο γηπεδο και αυτοι και τα τσιρακια τους αλλα και οι παραγοντες τους με τις ελεεινες αποφασεις τους  οπως αυτη με την μια αγωνιστικη που εφαγε ο λαγος και διαμαρτυρεται κιολας....γιατι εδω που τα λεμε αν ειχε φαει δυο η τρεις θα ηταν και υποτροπος  και η ποινη θα ηταν μεγαλυτερη αλλα να μη ξεχνιομαστε ...και περισυ υποτροπος ηταν παντε φορες  και εφαγε παλι μια αγωνιστικη και βεβαια διαμαρτυρηθηκε κιολας....Αυτα πεπει να προσεξουμε εμεις και να προστατεψουμε γηπεδο και ομαδα και γενικοτερα τα συμφεροντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ειναι υποχρεωση μας αλλωστε....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ALEX WEB RADIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου