ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δικό του…


Δικό του…

Στη τελική ευθεία μπαίνει η μεταβίβαση του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της υπόθεσης μέσα στην επόμενη εβδομάδα και αυτό επειδή ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και η επιστροφή του στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.
Την ίδια ώρα οι φήμες στο Λιμάνι θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ετοιμάζει πρόταση και προς τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ούτως ώστε να αποκτήσει και το άλλο 50% της εταιρείας, κάτι που διαψεύδεται έντονα όμως.
Ωστόσο, στους επιχειρηματικούς κύκλους ακούγεται έντονα πως ο κύριος Λαυρεντιάδης θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό και να απεμπλακεί από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα.
Αν κάτι τέτοιο ισχύει τότε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα κάνει κίνηση να αγοράσει το υπόλοιπο ποσοστό της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» αφού αποτελεί προτεραιότητα του να έχει την κυριότητα και την εκμετάλλευση των εμπορικών χρήσεων του Φαληρικού σταδίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου