ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μαρινάκης: «Να πέσουν οι τόνοι»

Μαρινάκης: «Να πέσουν οι τόνοι» 

05/10/2010

Μαρινάκης: «Να πέσουν οι τόνοι» 
Συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και της Σούπερ Λίγκας πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα τα επεισόδια στα γήπεδα και το πώς μπορούν αυτά να περιοριστούν.

Ο πρόεδρος της διοργάνώτριας αρχής, Βαγγέλης Μαρινάκης δέχθηκε σήμερα στα γραφεία της Λίγκας, τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Παύλο Γερακάρη, τον Α’ Αντιπρόεδρο, Κώστα Μυλωνά, τον Β’ Αντιπρόεδρο, Αντώνη Αντωνόπουλο, το Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Ευσταθίου και τον Ταμία, Τάσο Αντωνίνη και αργότερα προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Πρέπει να διασφαλιστεί η προστασία του ποδοσφαίρου από ακραίες εκδηλώσεις, οι οποίες υποδαυλίζουν την οπαδική βία και να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο κανόνων, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και η απρόσκοπτή εργασία των εκπροσώπων του Τύπου στα γήπεδα», τόνισε -αρχικά- ο πρόεδρος της Λίγκας και συνέχισε:
«Προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει όλοι να συνεργαστούμε, ώστε να μην υπάρχουν ανώνυμες εμπρηστικές δηλώσεις που φανατίζουν τον κόσμο, ιδιαίτερα σε μια αρνητική συγκυρία, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας», κατέληξε.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το επίπεδο συνεργασίας με τη Super League και θα συνεισφέρουμε από την πλευρά μας με κάθε τρόπο, ώστε να περιοριστούν τα φαινόμενα τυφλού οπαδισμού, μέσα και έξω από τα γήπεδα», ήταν η θέση του προέδρου του ΠΣΑΤ, Παύλου Γερακάρη μετά από συνάντηση.
Από την πλευρά της Σούπερ Λίγκας στη συνάντηση έδωσαν το «παρών», ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Πατρίκ Κομνηνός.
Ο πρόεδρος της Super League πρότεινε στους εκπροσώπους του ΠΣΑΤ τη διεξαγωγή μιας ημερίδας για την ενημέρωση των αθλητικών συντακτών και την επιβράβευση όσων έχουν συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του ποδοσφαίρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα, με την υποστήριξη της διοργανώτριας αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου