ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

"Αποφασισμένος για να φτάσει ψηλά η ομάδα"

Έτοιμος να παλέψει για να φτάσει ψηλά ο Ολυμπιακός είναι ο Βασίλης Σπανούλης, όπως δήλωσε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας των "ερυθρόλευκων".
Ο έμπειρος γκαρντ που είπε ότι: "Έχω έρθει αρκετές φορές να παίξω σαν αντίπαλος στο ΣΕΦ, όμως τώρα είναι διαφορετικά", στη συνέχεια τόνισε ότι: "Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά".
Οι δηλώσεις του Σπανούλη:
"Έχω έρθει αρκετές φορές να παίξω σαν αντίπαλος στο ΣΕΦ, όμως τώρα είναι διαφορετικά. Είναι το καινούριο μου γήπεδο, είναι η καινούρια μου έδρα. Σίγουρα είναι μια αλλαγή, αλλά θα το συνηθίσω.
Όλοι στην ομάδα περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως και εγώ για να παίξω. Σίγουρα ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό είναι λίγο διαφορετικός, όμως είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να κάνω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα μου να παίξει καλό μπάσκετ και να φτάσει ψηλά.
Όλοι ξέρουμε ότι χρειάζεται πολλή προσπάθεια, μιλάμε για ένα ομαδικό άθλημα, υπάρχουν ρόλοι σε αυτή την ομάδα, ο καθένας υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ιβκοβιτς ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να βγει με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο παρκέ.
Από ένα σημείο και μετά και κάθε μέρα που περνάω εδώ στον Ολυμπιακό, καταλαβαίνω πόσο διψασμένη είναι αυτή η ομάδα για να κατακτήσει τίτλους και να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και σίγουρα αυτή η δίψα μεταφέρεται σε κάθε παίκτη ξεχωριστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου