ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχουν πλέον μπαϊράκια

Δεν υπάρχουν πλέον μπαϊράκια
3/10/2010
Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...Ελεγα τις προάλλες και έγραφα επίσης πως το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς που έχει να κάνει φέτος ο Βαλβέρδε είναι να διαχειριστεί το υλικό που έχει και να διατηρήσει την τάξη στα αποδυτήρια.
Μάλιστα πριν από δυο-τρεις μέρες σημείωνα ότι κάποια χαλαρότητα που παρουσιάστηκε σε μερικούς παίκτες την πρόλαβε ο Βάσκος πριν καλά ξεκινήσει... Οπως και να το κάνουμε ο Ολυμπιακός φέτος έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες. Θα υπάρχουν παίκτες που δεν θα νοιώθουν ιδιαίτερα καλά όταν μένουν εκτός ενδεκάδας, θα υπάρχουν παίκτες που δεν θα ξεκινούν στο βασικό σχήμα και που άνετα θα μπορούσαν να είναι αναντικατάστατα στελέχη σε άλλες ομάδες. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να αναστατώνουν τα αποδυτήρια και να δημιουργούν πρόβλημα στον προπονητή και κατ' επέκταση σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Θα πρέπει επιτέλους να μάθουν ότι δεν γίνεται να παίζουν όλοι, θα πρέπει να μάθουν πως για όλους και για όλα υπεύθυνος είναι ο προπονητής τους, θα πρέπει να μάθουν πως σημασία έχει να κερδίζει ο Ολυμπιακός και κείνοι να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις για να μπορεί να επιλέγει το καλύτερο υλικό... Αν κάποιοι δεν μπορούν να το χωνέψουν θα βρεθούν χωρίς να το καταλάβουν εκτός ομάδας. Οι εποχές που ο καθένας σήκωνε μπαιράκι πέρασαν και δεν ξαναγυρίζουν.
Τώρα που είναι η διακοπή του πρωταθλήματος νομίζω πως είναι η κατάλληλη εποχή να μάθει ο καθένας τον πραγματικό ρόλο που έχει μέσα στην ομάδα και τα επεισόδια που δημιουργούνται τον τελευταίο καιρό να είναι τα τελευταία. Αλλωστε η... κίτρινη κάρτα που δέχθηκαν ο Μήτρογλου και ο Νέμεθ είναι μόνο και μόνο γιατί ο Ολυμπιακός πιστεύει στο ταλέντο τους και τους δίνει το δικαίωμα να έχουν άλλη μία ευκαιρία. Την επομένη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου