ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

«Εξετάσεις» στον πρόεδρο

«Εξετάσεις» στον πρόεδρο

07/10/2010

«Εξετάσεις» στον πρόεδρο
Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ομάδα Νέων έχει προγραμματίσει να παρακολουθήσει το απόγευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης (17:00). Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει στόχο να δει από κοντά τόσο τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στου Ρέντη και δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς, όσο και τα νέα «φυντάνια» της ακαδημίας. Η προσοχή του θα είναι στραμμένη κυρίως πάνω στον Κρίστιαν Νέμεθ, που θα κάνει την πρώτη-έστω και ανεπίσημη-εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό, καθώς επίσης και στους Λεάντρο και Βάντερσον που θεωρούνται οι πιο έτοιμοι από τους Νέους για να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Μετά το τέλος του ματς ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν στην ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο.
«Δεν ασχολούμαστε τώρα με μεταγραφές»




Πληθαίνουν οι φήμες για μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, με τελευταίες εκείνες που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να παρακολουθούν τις περιπτώσεις του Βαγγέλη Μόρα, του Μιχάλη Σηφάκη και του Λεωνίδα Αργυρόπουλου. Η επίσημη θέση του συλλόγου είναι πως «δεν ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή με μεταγραφές». Η αλήθεια είναι πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε αισθάνεται καλυμμένος με το υπάρχον ρόστερ και δεν αποκλείεται να μην υπάρξουν νέες προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο ήδη γίνεται μία προεργασία για το καλοκαίρι, ιδιαίτερα για τη θέση του τερματοφύλακα όπου ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να αποσυρθεί οριστικά.

Δυσαρέσκεια για την κλήση «Τόρο»

Ο αθλητικός εισαγγελέας κάλεσε σε απολογία τον Βασίλη Τοροσίδη για τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς θεωρήθηκε πως άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας. Ο άσος του Ολυμπιακού απειλείται με πρόστιμο, ενώ κινδυνεύει και με ποινή αγωνιστικών (δύο ή και τριών) αν κληθεί από την πειθαρχική επιτροπή της λίγκας για τον ίδιο λόγο. Οι κλήσεις αναμένονται την άλλη εβδομάδα και στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι έξαλλοι, καθώς θεωρούν ότι τιμωρείται η ειλικρίνεια του «Τόρο», ο οποίος δήλωσε ότι έπρεπε να είχε αποβληθεί τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μόνχε, για το μεταξύ τους επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου