Εργοτέλης - Ολυμπιακός 0-2
Ο Θανάσης Γιάχος συνέχισε και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ό,τι άφησε στη μέση στις 13 Νοεμβρίου, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Κατακρεούργησε τον Ολυμπιακό, ωστόσο η αρρώστια που ονομάζεται Μάρκο Πάντελιτς "κάρφωσε" Εργοτέλη, Γιάχο, Καραγεωργίου, Ρουμπάκη και Σία. Ο Ολυμπιακός νίκησε την ομάδα της Κρήτης με 2-0, με τον Σέρβο "φονιά" να ανοίγει το δρόμο της επιτυχίας στο 78ο λεπτό και τον Νταβίντ Φουστέρ στο 95' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Σε δύο φάσεις βρέθηκε σε θέση βολής ο 32άχρονος Μάρκο Πάντ(ρ)ελιτς και στη δεύτερη το "παστέλωσε".


Ο ανεκδιήγητος διαιτητής από τη Χίο δεν έδωσε πέναλτι στο 49', σε χέρι του Μπέτο ύστερα από σέντρα του Μοδέστο. Θυμίζουμε πως στο πρώτο ημίχρονο τις αναμέτρησης πριν από έντεκα ημέρες δεν είχε υποδείξει πέναλτι στο 3ο λεπτό, σε ανατροπή του Α. Παπαδόπουλου από τον Χίμπλινγκερ, ενώ δεν είχε μετρήσει γκολ του Τοροσίδη στο 22', κατόπιν απόφασης του δεύτερου βοηθού Μπιτσίδη.

O Nίκος Καραγεωργίου ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό προκλητικός. Όταν, όμως, αντιμετωπίζει μία ομάδα με πράσινα κάθεται αναπαυτικά στην άκρη του πάγκου του. Με "ρεσιτάλ" πρόκλησης, προσπάθησε να κάνει το κομμάτι του, αλλά ο Μάρκο και η παρέα του, του "έκλεισαν το στόμα".

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι, μετά τη νίκη τους στο Παγκρήτιο Στάδιο για τη 10η αγωνιστική στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή της Super League, έχοντας 27 βαθμούς. Τρεις βαθμοί διαφορά από τον Παναθηναϊκό, δέκα από τον ΠΑΟΚ και έντεκα από την ΑΕΚ. Η επέλαση του Θρύλου συνεχίζεται! Πρώτη επίθεση στο Πρωτάθλημα, με 25 γκολ ενεργητικό και καλύτερη άμυνα, με μόλις 5 τέρματα παθητικό. Ξεκάθαρη πρωτιά για την αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.