ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγές… επιβράβευσης



Αλλαγές… επιβράβευσης

Την καλή απόδοση των Γιάννη Ποτουρίδη και Ντένις Ρόμενταλ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θέλει να επιβραβεύσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να τους έχει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στον Εργοτέλη την Τετάρτη.Στο ημίχρονο που απομένει απέναντι στους Κρητικούς, ο Βάσκος τεχνικός θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής και γιατί διαπίστωσε δυσλειτουργίες στην μεσαία γραμμή της ομάδας του αλλά και γιατί είδε δύο από τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, να αποδίδουν πολύ καλά και να κερδίζουν με το σπαθί τους το δικαίωμα να ελπίζουν σε περισσότερες ευκαιρίες.

Ο νεαρός Γιάννης Ποτουρίδης συνεργάστηκε άψογα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στο «δικέφαλο του Βορρά» και με δεδομένο ότι στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, θα πάρει τη θέση του ενός εκ των δύο στόπερ των «ερυθρόλευκων» στο Ηράκλειο.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Ουρτάδο θα περάσει στη φυσική του θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Έτσι, η επόμενη αλλαγή θα έχει να κάνει με έναν εκ των Φετφατζίδη και Φουστέρ. Αν ο Βαλβέρδε βάλει τον Έλληνα διεθνή πίσω από τον επιθετικό, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Ισπανός για να παίξει στο δεξί άκρο ο Ντένις Ρόμενταλ. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάτσει στον πάγκο ο Φετφατζίδης για να αγωνιστεί στη θέση του ο Δανός.

Ο Βάσκος τεχνικός στην προπόνηση της Δευτέρας, παρά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι έδειξε διάθεση να επιβραβεύσει κάποιους για την προσπάθειά τους, έκανε παρατηρήσεις για τα λάθη που γίνανε απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Ο Βαλβέρδε τόνισε χαρακτηριστικά προς τους ποδοσφαιριστές του: «Πουλήσαμε πολλές φορές την μπάλα δίχως να δεχτούμε πίεση», τόνισε, αλλά και το ζητούμενο όταν η ομάδα αγωνίζεται στο «Καραϊσκάκη» είναι πως «πρέπει να έχουμε εμείς την μπάλα στα πόδια μας και να αναγκάζουμε τον αντίπαλο να μας κυνηγάει και να μη συμβαίνει το αντίθετο. Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ένα ημίχρονο που πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου