ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το "παλάτι" του κάμπου

Αντίο Αλκαζάρ, καλησπέρα AEL FC Arena! Ο κάμπος απέκτησε νέο στολίδι, ο ελληνικός αθλητισμός καλωσόρισε στην οικογένεια του, η οποία είχε αρχίσει να... γερνάει ένα νέο γήπεδο, το AEL FC Arena.Την Τρίτη (23/11) στήθηκε στη Λάρισα για τα λιτά πλην εντυπωσιακά εγκαίνια του νέου "σπιτιού" της AEΛ
Οι φίλοι και όχι μόνο των "βυσσινί" γέμισαν τις κερκίδες για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που εκπόνησαν ο περήφανος πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης και οι συνεργάτες του.

 "ΑΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΛ", φώναζαν οι θεατές την ώρα που σουρούπωνε, πριν ο ουρανός γεμίσει χρώματα από τα πυροτεχνήματα που έκαναν ημέρα τη θεσσαλική νύχτα. Ούτε το ψιλόβροχο κατάφερε να κατευνάσει το πάθος τους.

Οι "βυσσινί" ποδοσφαιριστές πάτησαν στο χορτάρι για πρώτη φορά και φυσικά αποθεώθηκαν. Αυτοί άλλωστε πρέπει να συνηθίσουν το καινούργιο γήπεδο.

Ακόμα και σε μια τέτοια μέρα χαράς τα δάκρυα δεν έλειψαν για τα αδικοχαμένα μέλη της οικογένειας της Λάρισας. "Κι αν κάποιοι φύγαν από τη ζωή σου σε βλέπουν από το κλαμπ του παραδείσου", ήταν το μήνυμα ενός βίντεο από το οποίο "ζωντάνεψαν" οι μορφές του Δημήτρη Μουσιάρη, του Δημήτρη Κουκολίτσιου.του Γιώργου Μητσιμπόνα, του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και του Παναγιώτη Μπαχράμη.

Ο επίμονος οπαδός


Φυσικά δεν έλειψαν και τα απρόοπτα με έναν οπαδό να έρχεται σε διένεξη με άνθρωπο της οργανωτικής επιτροπής. Ο άνδρας επέμενε να απλώσει ένα κασκόλ της Λάρισας στη σέντρα και δεν ήταν διατεθειμένος να αποχωρήσει αν δεν το έκανε. Τον άφησαν τελικά, αλλά είναι άγνωστο τι απέγινε στη συνέχεια το συγκεκριμένο κασκόλ.

Η γιορτή είχε ξεκινήσει από νωρίς με τους μικροπωλητές να στήνουν τους πάγκους τους έξω από το γήπεδο. Οι δημοσιογράφοι οι οποίοι κατά κύριο λόγο καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου: Στα αποδυτήρια, στα γραφεία της διοίκησης, στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Ο φωτογραφικός φακός εισχώρησε δε μέχρι και στις τουαλέτες.

Η ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε στη Λάρισα με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και τον εκπρόσωπο της Super League, Πατρίκ Κομνηνό. Και οι δύο εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το έργο που επιτελέστηκε και ευχήθηκαν να συνεχιστούν τα έργα υποδομής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ.Πηλαδάκη που έκλεισε με την ατάκα "Να γουστάρουμε που είμαστε ΑΕΛ" και  με τη συναυλία που έδωσαν ο φανατικός φίλος της ΑΕΛ, Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Διονύσης Τσακνής και ο Πάνος Μουζουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου