ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τον αποχαιρέτησαν όπως έπρεπε (vid)

Τον αποχαιρέτησαν όπως έπρεπε (vid)

  22/11/2010

Ο Μπράνισλαβ Ζελίκοβιτς, ο στρατηγός των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα, πλέον βρίσκεται με την υπόλοιπη "ερυθρόλευκη" οικογένεια στον ουρανό, καθώς δεν μπόρεσε να βγει νικητής από τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Ζελίκοβιτς ήταν εμβληματική μορφή για τους υποστηρικτές του Αστέρα και ως τέτοιον τον αποχαιρέτησαν οι οπαδοί της ομάδας του Βελιγραδίου, τα αδέρφια του, στο ματς με την Μπόρατς (2-0) στο Μαρακάνα.

Οι Delije αποχαιρέτησαν τον Στρατηγό τους Μπράνισλαβ Ζελίκοβιτς με έναν ξεχωριστό τρόπο όπως του άρμοζε! Τα συναισθήματα ήταν φορτισμένα καθώς ένας δικός τους δεν ήταν πλέον ανάμεσά τους, αλλά θα συνεχίσει να τους παρακολουθεί από εκεί ψηλά, όπως όλη η "ερυθρόλευκη" οικογένεια.

Δείτε βίντεο με το μεγάλο πανό με τη μορφή του Ζέλια και τα άλλα δύο με τις επιγραφές "Στρατηγέ Ζελίκοβιτς ο βόρειος στρατός είναι μαζί σου" και "άνθρωποι σαν εσένα ποτέ δεν πεθαίνουν".


* Πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι Delije φώναξαν: "Delije, Delije όλοι μαζί ο Μπράνισλαβ Ζελίκοβιτς θα είναι πάντα μαζί μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου