Δεν προλαβαίνει ο Μέλμπεργκ
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Όλοφ Μέλμπεργκ, ενόψει ΟΑΚΑ.

Ο Σουηδός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ - αουτ από την επικείμενη αναμέτρηση. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Γκαλίτσιος αποχώρησε από την προπόνηση τραυματίας με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στην ποδοκνημική. Ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση του θα εξαχθούν τα επόμενα 24ωρα, όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Αργεντινός έβγαλε κανονικά την προπόνηση και έθεσε υποψηφιότητα για το ματς στο ΟΑΚΑ. Τέλος, ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (27/11, 19:30) με την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μέλμπεργκ έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ακολούθησε και πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Ο Τοροσίδης, που ανεβάζει ρυθμούς, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο (τρέξιμο).

Ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και ακολούθως συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα του στο γυμναστήριο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα σε υπερηχογραφικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Γκαλίτσιος. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει υποστεί θλάση στην ποδοκνημική, ο βαθμός της οποίας θα καθοριστεί από την εξέταση στην οποία θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 19:30".