H κριτική των παικτών
ΠΑΡΝΤΟ: Μέχρι το 87 η παρουσία του στο παιχνίδι ήταν τουριστική, αφού δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα. Στα τελευταία λεπτά έκανε μία γκέλα που τη διόρθωσε και μία σπουδαία απόκρουση σε φάσεις που σταμάτησαν αμφότερες ως οφσάιντ. ΜΟΔΕΣΤΟ: Πολύ μεγάλο παιχνίδι από τον Κορσικανό. Με ανεβάσματα, με σέντρες (μία εξ΄αυτών στο χέρι του Μπέτο που κατάπιε ο Γιάχος), με κοψίματα, με ρυθμό, με όλη την πλευρά δική του, με τσαμπουκά. Ο κορυφαίος του ματς.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Σε εκείνο το πρώτο ημίχρονο στην πισίνα είχε σοβαρά προβλήματα με τον Λεάλ, αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο συγκεντρωμένος και δίχως περιπέτειες. Βοήθησε αρκετά και μπροστά, με καλύτερη στιγμή την ωραία σέντρα στο 66 που κόπηκε πριν φτάσει στον Πάντελιτς.

ΑΒΡΑΑΜ: Σε ματς δίχως πίεση επιχείρησε να βοηθήσει στην γρήγορη μεταφορά της μπάλας προς την αντίπαλη περιοχή, αλλά ήταν βιαστικός και νευρικός σε πολλές επιλογές του. Μετά το γκολ του Πάντελιτς ανέβηκε και κράτησε πίσω στον κανονικό ρόλο του.

ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ: Άλλο ένα δείγμα της αντιστρόφως ανάλογης με την ηλικία του ωριμότητας στο παιχνίδι του. Αλάνθαστος σε τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις, τέρας ψυχραιμίας, με ψηλά το κεφάλι όταν έπρεπε να δει γήπεδο για να ξεκινήσει επιθέσεις από τα πόδια του. Καμαρώνουμε όλοι.

ΟΥΡΤΑΔΟ: Δεν ήταν στα καλύτερά του, έχασε κάποιες μονομαχίες ειδικά στον αέρα, δεν έμοιαζε πολύ φρέσκος παρότι έτρεξε πολύ και κάλυψε χώρους.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ: Μπήκε με δύο πολύ καλές ενέργειες, στη συνέχεια δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες αλλά και πάλι η προσφορά του ήταν σημαντική έστω κι αν δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο γκολ είναι αυτός που πασάρει στον Φουστέρ πριν από τη σουτάρα του Ισπανού.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Είχε πολλή όρεξη να βοηθήσει, αρκετές από τις προσπάθειές του δεν βγήκαν, ωστόσο σε πολλές φάσεις έγινε επικίνδυνος με τα μπασίματα και τις σέντρες του.

ΡΙΕΡΑ: Στο τελευταίο εικοσάλεπτο έγινε Τζόλε! Πήρε την ομάδα πάνω του και την οδήγησε στη νίκη, βάζοντας συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του Εργοτέλη με ταχύτατες σκέψεις και ενέργειες. Η γλυκιά σέντρα του στον Μάρκο για το γκολ στο 78 ήταν η δικαίωση των προσπαθειών του.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Πιο πίσω αυτή τη φορά σε θέση, αλλά σε σχέση με τις διαστημικές προηγούμενες εμφανίσεις του, το ίδιο - ίσως και περισσότερο - εκρηκτικός. Έτρεξε και πίεσε σαν...Φουστέρ, άλλαζε διαρκώς θέσεις και απειλούσε μέσα κι έξω από την περιοχή, έδωσε και την ψυχή του γι΄αυτή τη νίκη την οποία πανηγύρισε με την ψυχή του.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Την πρώτη κεφαλιά στο ξεκίνημα την έβγαλε ο Δασκαλάκης, η δεύτερη ήταν και η φαρμακερή. Συνεχίζει να σκοράρει σε κάθε ματς που παίζει και να δίνει βαθμούς (και προκρίσεις στο Κύπελλο) στον Θρύλο. Πολλά κοντρόλ του είναι αποτυχημένα, κάποιες φορές μοιάζει ράθυμος, αλλά τέτοιος γκολτζής Μάρκο-Ντάρκο είναι δυσεύρετος.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Μπήκε για να πιέσει στα τελευταία λεπτά και να μην ξεκινούν επιθέσεις οι γηπεδούχοι κι αυτός ο αθεόφοβος πρόλαβε να βγάλει μία πάσα για γκολ και να σκοράρει με απίθανο σουτ. Είχε ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό, «είπε» περισσότερα απόψε.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Λίγο πιο μπροστά αυτός, λίγο πιο πίσω η σέντρα του Φουστέρ και το γκολάκι δεν ήρθε. Στις καθυστερήσεις μπήκε, κράτησε την μπάλα στις γωνιές και έδειξε ότι είναι ακόμη εδώ.

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ: Αλλαγή για την καθυστέρηση των τελευταίων λεπτών.