ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Με την ευχή του!

Με την ευχή του!

Με την ευχή του!
Επίσκεψη Μαρινάκη στο Ρέντη στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τετ-α-τετ με τον Βαλβέρδε και μήνυμα ικανοποίησης από τον μεγαλομέτοχο για τις τελευταίες εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων». Έτοιμος ο Ιμπαγάσα, επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Ισπανός τεχνικός. Τα είπαν σε καλό κλίμα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος όπως και στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα βρεθεί κοντά στην ομάδα, τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τον Βαλβέρδε, παρουσία του άμεσου συνεργάτη του, Σωκράτη Κομινάκη. Στο επίκεντρο φυσικά ήταν το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε ένα ματς που αν κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί, οι Πειραιώτες θα βγουν αλώβητοι από την... διαβολοβδομάδα (σ.σ. προηγήθηκαν οι νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Εργοτέλη) και θα διατηρήσουν το προβάδισμα για τον τίτλο.

Φουλ επίθεση

Τη μοναδική φορά που ο Βαλβέρδε «έδειξε» ενδεκάδα πριν από αγώνα και δη ντέρμπι ήταν στην προπόνηση που έγινε παραμονή του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ τα σενάρια είναι δύο. Σχήμα με Μιραλάς από την αρχή στην επίθεση και πίσω του τον Φουστέρ ή τον Βέλγο μαζί με τον Πάντελιτς μπροστά και τον Φουστέρ στον πάγκο, όπως δηλαδή και απέναντι στον Εργοτέλη. Σ’ αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι επέλεξε να πάρει στην αποστολή και τρίτο καθαρό επιθετικό, τον Μήτρογλου.

Μιραλάς με...

Σε σύστημα 4-4-1-1, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, ενώ στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- θα ξεκινήσουν οι Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος και Μοντέστο. Θέση στον άξονα θα πάρει ο Ντουντού με τον Μοϊσές, αν και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε… σφήνα από τον Ιμπαγάσα στον άξονα, στη θέση του ενός απ’ τους δύο. Σίγουρος στα αριστερά είναι ο Ριέρα, ενώ προβάδισμα για τα δεξιά έχει ο Ρόμενταλ. Στην κορυφή θα βρεθεί ο Μιραλάς, με τον Φουστέρ να κινείται πιο πίσω του. Εκτός κι αν ο Ισπανός τεχνικός βάλει τον Πάντελιτς μπροστά αφήνοντας στον πάγκο τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Η 18μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Νέμεθ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Ζαϊρί, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Γκαλίτσιος, οι οποίοι θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου