Ποτουρίδης: "Eμπειρία το γεμάτο Καραϊσκάκη"
O Γιάννης Ποτουρίδης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για την ευκαιρία που του πρόσφερε ο Βαλβέρδε, δίνοντας του χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στάθηκε στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έζησε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

"Είναι σίγουρα εμπειρία το να παίζεις σε ένα γεμάτο "Καραϊσκάκη", ειδικά, μάλιστα, σε ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Χρειαζόμασταν τη νίκη, για να παραμείνουμε στην βαθμολογία πρώτοι. Προσωπικά νιώθω πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος διότι κέρδισε η ομάδα μου. Πλέον, κοιτάμε μπροστά, το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης (24/11) απέναντι στον Εργοτέλη.

Έχουμε 45 λεπτά να παίξουμε, θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη με σκοπό να παραμείνουμε μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό, αλλά όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, όλα τα ξεχνάς. Κοιτάς να έχεις καθαρό μυαλό και να παίξεις το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορείς. Εγώ προσωπικά είμαι έτοιμος να αρπάξω την κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί, όπως βλέπετε ο κύριος Βαλβέρδε δεν έχει δεδομένη ενδεκάδα στην ομάδα και για τον λόγο αυτό όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα".

To βίντεο με τις δηλώσεις του Ποτουρίδη:


RedPlanet.gr - Potouridis
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
Mε τη σειρά του, ο Ούρκο Πάρντο είπε: "Είναι σημαντικό ότι βάλαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μετά την αποβολή έγιναν πιο απλά τα πράγματα για εμάς. Συνεχίζουμε πρώτοι και εξακολουθούμε να είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου".

Ο Ντένις Ρόμενταλ δήλωσε πως "στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Μην περιμένετε να κερδίζουμε συνέχεια με μεγάλα σκορ όπως έγινε με τον Πανιώνιο", ενώ ο Μοδέστο πρόσθεσε: "Όσο πιο πολύ αγωνίζομαι τόσο πιο καλός θα γίνομαι. Την ξέρω την θέση του δεξιού μπακ. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Εργοτέλη. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, αλλά όλα πήγαν καλά μετά το 1-0 και φτάσαμε στη νίκη. Τώρα θέλουμε δύο νίκες με Εργοτέλη και ΑΕΚ".