Ίβκοβιτς: "Μας περιμένει μεγάλη πίεση"
Τα κλειδιά που δώσουν τη νίκη στην Μαδρίτη ανέλυσε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση, καθώς γνωρίζει πως η Ρεάλ, μετά την ήττα από την Σαρλερουά θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στις νίκες. Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στην επάνοδο του Θοδωρή Παπαλουκά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Γιοτάμ Χαλπερίν. "Εμείς ξέρουμε ότι ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το μάθαμε και εμείς στο Μπάμπεργκ, αλλά και η Ρεάλ απέναντι στη Μπάμπεργκ.

Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την πρεμιέρα. Κάθε παιχνίδι δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι"
, είπε αρχικά ο Ίβκοβιτς και συμπλήρωσε: "Όπως όλα τα άλλα ματς, θα πάμε για να κερδίσουμε. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά ότι σε όλα τα άλλα παιχνίδια.

Παραδοσιακά είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες. Όσο έχει κάποια καινούργια στοιχεία. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μην τους δίνουμε δεύτερες επιθέσεις, να προσέχουμε την άμυνα μας. Να κλείσουμε την άμυνα μας. Να τρέξουμε στο παιχνίδι.

"Σημαντική η επιστροφή του αρχηγού"

Οι μεγάλες ομάδες, μετά από δυσκολίες, πρέπει να δείχνουν πως είναι όντως μεγάλες και το περιμένουμε αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχασαν από Σαρλερουά γιατί βρέθηκε σε κακή μέρα. Ούτε καν έχουμε συζητήσει για το +16. Σημαντικό το ότι επιστρέφει ο Παπαλουκάς. Μας περιμένει μεγάλη πίεση.

Εγώ είχα πει την ιδέα αυτή πριν το ματς με το Μαρούσι, Παίζουμε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Παπαλουκάς θα θέλει άλλες δύο εβδομάδες για να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος. Έχουμε τραυματίες, ο Χαλπερίν έδειξε καλός και πήρε την ευκαιρία του".

Χαλπερίν: "Πάμε για να κερδίσουμε"

Από την μεριά του, ο Γιοτάμ Χαλπερίν εμφανίστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι επέστρεψε στις αναμετρήσεις της Α1, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αυριανής συνάντησης με την Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ο καθένας θέλει να παίζει παντού. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας και στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν θα είναι όπως το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς. Είναι εκπληκτική ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή και θα είναι ένα σπουδαίο ματς. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το ματς και το ξέρουμε και εμείς, αλλά δεν κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν και πάμε εκεί για να κερδίσουμε έστω και με ένα πόντο.

Έχουμε καλές αναμνήσεις, αλλά οι αναμνήσεις είναι για το παρελθόν. Το τρίποντο του Χαλπερίν στο Ρεάλ-Μακάμπι".