ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μαθήματα ιστορίας στο Μουσείο!

Μαθήματα ιστορίας στο Μουσείο!

  22/11/2010 

Οι ξεναγήσεις στο Μουσείο του Θρύλου και το γήπεδο Καραϊσκάκη συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για όσους θέλουν να επισκεφτούν την έδρα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και να μάθουν την ιστορία του.

Η ανακοίνωση:
"Οι επόμενες προγραμματισμένες ξεναγήσεις στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο Στάδιο ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 12:00μ.μ.

Το ταξίδι στη χρυσή ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ξεκινάει από το Μουσείο. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν μέσα από φωτογραφίες, τρόπαια, αφηγήσεις και να συνεχίσουν στο σύγχρονο ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’ το οποίο μπορούν να δουν από διαφορετικές οπτικές, να αισθανθούν την ψυχολογία των αθλητών στα αποδυτήρια και τη φυσσούνα, να καθίσουν στον πάγκο και να κάνουν δηλώσεις ως... προπονητές στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 4819440 begin_of_the_skype_highlighting              210 4819440      end_of_the_skype_highlighting ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mouseio@olympiacos.org. Το κόστος συμμετοχής είναι €5 για τους ενήλικες και €2 για τα παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου