ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Τρόμος στη Ν. Φιλαδέλφεια με 2 τραυματίες σε ντου οπαδών του ΠΑΟΚ!

Τρόμος στη Ν. Φιλαδέλφεια με 2 τραυματίες σε ντου οπαδών του ΠΑΟΚ!


Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με έναν τραυματία οπαδό της «Ένωσης» αλλά και έναν φωτορεπόρτερ!
Όλα ξεκίνησαν όταν 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ αφού δεν κατάφεραν να μπουν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο, αποφάσισαν, φεύγοντας, να σταματήσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια κίνηση τουλάχιστον… ακατανόητη.
Συγκεκριμένα, τα πούλμαν που τους μετέφεραν, σταμάτησαν στην Εθνική Οδό και οι οπαδοί βρέθηκαν έξω από το κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήρθαν σε συμπλοκές με τους οπαδούς της «Ένωσης» που βρίσκονταν εκεί για τον αγώνα χάντμπολ της ΑΕΚ με την Μινσκ.
Τα αίματα άναψαν όπως συχνά συμβαίνει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, σε μια κόντρα που μόνο δυσάρεστα αποτελέσματα μπορεί να έχει…
Και κάπως έτσι συμβαίνει ήδη καθώς υπάρχει ήδη ένας τραυματίας οπαδός της ΑΕΚ αλλά και ένας φωτορεπόρτερ που είχε την… ατυχία να βρεθεί στο σημείο για επαγγελματικούς λόγους.
Θυμίζουμε, ότι η κόντρα έχει ξεκινήσει από τον περσινό αγώνα χάντμπολ και από τότε κάθε αναμέτρηση των δύο ομάδων στα περισσότερα αθλήματα… εγκυμονεί κινδύνους. Στην Τούμπα πριν από μια εβδομάδα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα, υπήρξε ένταση, έστω κι αν δεν υπήρχαν οπαδοί της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου