ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

«Καίει» τον Καραγεωργίου το φύλλο αγώνα!

«Καίει» τον Καραγεωργίου το φύλλο αγώνα!


Η αντίδραση του Νίκου Καραγεωργίου μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού ίσως να στοιχίσει στον Έλληνα τεχνικό. Το φύλλο αγώνα “καίει” τον προπονητή του Εργοτέλη αφού ο διαιτητής του ματς, Γιάχος έγραψε με λεπτομέρειες τις κινήσεις του να πιάσει τον επόπτη από το χέρι και να μαζέψει τους παίκτες κοντά του. Έτσι, δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί με κάποιες αγωνιστικές και να μην κάτσει στον πάγκο της ομάδας του σε κάποιο/α επόμενο/α ματς.
Άλλωστε, μεταξύ άλλων, στο φύλλο αγώνα ο κ. Γιάχος γράφει τα εξής: “Στο 65′ του αγώνα, ο δηλωμένος ως προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου διαμαρτύρεται έντονα τραβώντας από το χέρι τον πρώτο βοηθό μου. Στην συνέχεια κάλεσε τους τακτικούς παίκτες του Εργοτέλη παρακινώντας τους να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο. Τότε, τον ενημέρωσα ότι θα αποχωρήσουμε εμείς και αμέσως έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι”
Ζήτησε συγνώμη ο Λεάλ
Εν τω μεταξύ, στον Εργοτέλη είχαν να ασχοληθούν και με μία ακόμα αντίδραση που δεν ήταν και η καλύτερη εικόνα “προς τα έξω”. Ο Σέρχιο Λεάλ έδειξε τη δυσφορία του κατά τη στιγμή της αποχώρησης του από τον αγωνιστικό χώρο (βγήκε αλλαγή στο 70΄), αλλά σήμερα ζήτησε συγνώμη από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Παρόλα αυτά δεν θα γλιτώσει την ποινή που αναγράφεται στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.
(Πηγή) sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου