ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πότε; Ποτέ!!!!!! (video)



Πότε; Ποτέ!!!!!! (video)
10-9 ΤΟΝ WANNABE ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...Σε όλο το φάσμα του αθλητισμού, και φυσικά στο πόλο, υπάρχουν αρκετών ειδών ομάδες. Υπάρχουν οι μικρές ομάδες, υπάρχουν οι μικρομεσαίες ομάδες, υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες, και υπάρχουν και οι ομάδες «θρύλοι».

2 ομάδες από αυτές τις κατηγορίες αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Από την μία ο φιλοξενούμενος Πανιώνιος, εκπρόσωπος της «μικρομεσαίας» κατηγορίας, με τους Νεοσμυρνιώτες να θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα, να χρειάζονται όμως «πολλά ψωμιά» ακόμα για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο (και κυρίως, κάποιον τίτλο).

Και από την άλλη ο Ολυμπιακός. Μια ομάδα η οποία δεν έχει να αποδείξει τίποτα, καθώς έχει κατακτήσει, και συνεχίζει να κατακτά ότι κούπα κυκλοφορεί στον Ελλαδικό (και όχι μόνο) χώρο. Μια ομάδα η οποία έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έχει φύγει ηττημένη από την πισίνα απέναντι σε εγχώριο αντίπαλο. Μια ομάδα η οποία, παρά τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, πολύ απλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ να χάσει, κάτι που απέδειξε και στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Το ματς ήταν συγκλονιστικό, ανάμεσα σε 2 ομάδες οι οποίες, κατά πάσα βεβαιότητα, θα είναι αυτές που θα διεκδικήσουν και τον φετινό τίτλο. Ο Ολυμπιακός ήταν το ακλόνητο φαβορί για την νίκη, όμως η ελλιπέστατη προετοιμασία των πρωταθλητών, και η έλλειψη φυσικής κατάστασης, έδινε στον Πανιώνιο το δικαίωμα στην ελπίδα. Η ατυχία μάλιστα κτύπησε για ακόμα μία φορά τους Πειραιώτες, καθώς κατά την διάρκεια της προθέρμανσης τραυματίστηκε ο Νίκος Δεληγιάννης.

Φτωχό σε θέαμα ήταν το πρώτο 8λεπτο, καθώς οι 2 ομάδες σημείωσαν από 1 τέρμα, με τις άμυνες να δείχνουν πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο στο παιχνίδι.

Τα πάντα όμως άλλαξαν από την 2η περίοδο και έπειτα. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε με τον Μάζη, με τον Ολυμπιακό, όμως, να απαντά με ένα σερί 3-0, φτάνοντας το σκορ στο 4-2. ΟΙ Νεοσμυρνιώτες, όμως, δεν το έβαλαν κάτω, ισοφαρίζοντας σε 4-4, με τους πρωταθλητές, όμως, να κλείνουν το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 5-4, μετά από γκολ του Δελακά.

Οι πολίστες του Βαγγέλη Πάτερου μπήκαν πολύ δυνατά στην πισίνα, στην 3η περίοδο του αγώνα, τον οποίο και έδειχναν πως «καθάριζαν», όταν ανέβασαν το προβάδισμα τους στα 3 γκολ (8-5) με πρωταγωνιστή τον Αφρουδάκη. Και ενώ όλα έδειχναν πως τελείωναν, ο Μιράλης πήρε από το χέρι τον Πανιώνιο, και με 2 γκολ στο τέλος της περιόδου μείωσε σε 8-7, για να ισοφαρίσει με την έναρξη του 4ου 8λεπτου (8-8).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το παιχνίδι θύμιζε Ρώσικη ρουλέτα. 9-8 με τον Μυλωνάκη, 9-9 με τον Μπεριστιάνο, για να έρθει και πάλι ο Μυλωνάκης, να γράψει το 10-9, 1 λεπτό πριν το φινάλε. Στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, με την τελευταία κόρνα της γραμματείας να βρίσκει τον Ολυμπιακό (πάλι) νικητή με 10-9.

Αξίζει να σημειωθεί πως, με την λήξη, οι παίκτες και ο προπονητής του Πανιωνίου, δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» με τίποτα την νέα ήττα, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να διαμαρτύρονται έντονα προς τον διαιτητή του αγώνα. Μάλιστα, λίγο έλειψε να έχουμε συμπλοκή, καθώς Βλοντάκης και Μίραλης λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους, τελικά, να χωρίζουν τους δύο πολίστες.

Έτσι, ο Ολυμπιακός, έστω και δύσκολα, επικράτησε του Πανιωνίου, με τους Νεοσμυρνιώτες να συνεχίζουν να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη επί των «ερυθρόλευκων» από το μακρινό 2006…..Δεν πειράζει…next time…

Online εξέλιξη

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται χωρίς τον Νίκο Δεληγιάννη καθώς ο πορτιέρο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Την θέση του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού πήρε ο Χρήστος Φλώρος

1ο 8λεπτο

1-0 με τον Κολόμβο να βάζει τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ.
1-1 με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει, μετά από γκολ του Μιράλη
Χαμένο πέναλτι από πλευράς Ολυμπιακού, καθώς ο Αφρουδάκης σημάδεψε το δοκάρι του Φλέγκα τέλος 1ου 8λεπτου

2ο 8λεπτο

1-2 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνουν το προβάδισμα, μετά από τέρμα του Μάζη
2-2 με τον Άντριαν Κομάντινα να ισοφαρίζει το σκορ.
2ο δοκάρι για τον Ολυμπιακό, με τον Θεοδωρόπουλο
3-2 με τον Ντόσκα να δίνει και πάλι «κεφάλι» στην ομάδα του Πειραιά
4-2 με τον Αφρουδάκη με θαυμάσια λόμπα να περνά την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Φλέγκα
4-3 με τον Μπεριστιάνο με μακρινό σουτ να αιφνιδιάζει τον Φλώρο
4-4 με τον Πανιώνιο να εκμεταλλεύεται τον «παίκτη παραπάνω» και ισοφαρίζει με τον Μουρίκη
5-4 με τον Δελακά να νικά με ένα πολύ δυνατό σουτ τον Φλέγκα

τέλος 2ου 8λεπτου

3ο 8λεπτο

Νέο δοκάρι για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Δελακάς, από θέση φουνταριστού, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα
6-4 με εξαιρετικό σουτ του Αφρουδάκη
6-5 με τον Καπότση να μειώνει στο γκολ
7-5 με φοβερό γκολ από τον Δελακά. Και πάλι στο +2 ο Ολυμπιακός
8-5 με σουτ από την περιφέρεια του Αφρουδάκη, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται αυτή τη φορά τον «παίκτη παραπάνω».
8-6 με τον Μιράλη να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ

τέλος 3ου 8λεπτου

4ο 8λεπτο

8-7 με τον Μιράλη να πετυχαίνει ένα πανομοιότυπο τέρμα με αυτό που σημείωσε στο φινάλε της 3ης περιόδου
8-8 με τον Μιράλη να πετυχαίνει το 3ο σερί τέρμα του στο ματς, αυτή τη φορά από την θέση του πέναλτι, με τον Πανιώνιο να επιστρέφει από το -3
9-8 με τον Μυλωνάκη να δίνει βαθιά ανάσα στους πρωταθλητές
Αποβολή για τον Κομάντινα. Αυτή ήταν η 3η για τον Κροάτη, ο οποίος αποβάλλεται οριστικά από το παιχνίδι
9-9 με τον Μπεριστιάνο να ισοφαρίζει. Εκπληκτικό παιχνίδι στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά
Άτυχος ο Βλοντάκης καθώς η εκπληκτική προσπάθεια του φουνταριστού του Ολυμπιακού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φλέγκα
10-9 με τον Μυλωνάκη να πετυχαίνει ένα τέρμα σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα
τέλος αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου