Βαλβέρδε: "Νίκη και με την ΑΕΚ"
"Ήταν ένα αρκετά μεγάλο παιχνίδι. Κράτησε αρκετές μέρες. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Υπήρχε μεγάλη ένταση από την πλευρά μας και από τον Εργοτέλη, γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο για να παίξουμε. Για το λόγο αυτό δείξαμε από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις μας, ξεκινώντας επιθετικά", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Ο αντίπαλος ήθελε να διατηρήσει το 0-0 και εμείς προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος ξεκίνησε να επιτίθεται από το πρώτο γκολ και μετά. Ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι ήταν να κερδίσουμε όπως και σε όλα. Για να το καταφέρουμε έπρεπε να πετύχουμε γκολ και τα καταφέραμε. Μου φαίνεται πως ο Εργοτέλης δεν έκανε πολλές ευκαιρίες και αυτό μας ικανοποιεί. Αυτή την στιγμή προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το αποτέλεσμα.

Πηγαίνουμε στο ντέρμπι προερχόμενοι από νίκη και αυτό είναι σημαντικό. Αυτή την εβδομάδα το ματς με τον Εργοτέλη ήταν το πιο σημαντικό. Είχαμε το 0-0 και θέλαμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και το ντέρμπι. Είναι ένα ντέρμπι, όπου δεν υπάρχουν φαβορί
".