ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ανακούφιση για Μέλμπεργκ

Ανακούφιση για Μέλμπεργκ 

22/11/2010

Ανακούφιση για Μέλμπεργκ 
Καλά μαντάτα για τον Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό. Οι φόβοι για οστικό οίδημα δεν επιβεβαιώθηκαν μετά από τις εξετάσεις που έκανε σήμερα.

Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποια οστική βλάβη, κάτι που φυσικά καθησύχασε τους υπεύθυνους της ομάδας. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι μια περιοστική αντίδραση στο σημείο του κτυπήματος.
Έτσι, ο παίκτης έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας στην πρωϊνή προπόνηση και το απόγευμα θα βρεθεί και πάλι στο Ρέντη για να συνεχίσει.

Δεν τίθεται θέμα συμμετοχή του στο… ημίχρονο με τον Εργοτέλη, αλλά ανάλογα από την παρουσία του στις προπονήσεις των επόμενων ημερών έχει ελπίδες για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Καλύτερα ο Ιμπαγάσα

Οι καλές ειδήσεις από την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, όμως, δεν περιορίστηκαν στον Μέλμπεργκ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμμετείχε σε ένα μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια γυμνάστηκε ατομικά, αλλά και πάλι με ένταση.

Η κατάστασή του Αργεντινού είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι αναμένεται ίσως και αύριο να βγάλει όλο το πρόγραμμα της ομάδας και έτσι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Πιθανότητες να αγωνιστεί κατά της ΑΕΚ έχει ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, αυξάνοντας σταδιακά την ένταση και τον όγκο προπόνησης.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο.

Καμία ανησυχία για τον Μοντεστό και τον Χολέμπας. Οι δύο ποδοσφαιριστές δέχθηκαν ένα χτύπημα στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας, όσων αγωνίστηκαν κατά του «»Δικεφάλου του Βορρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου