ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ζήτησε την αποχώρηση τουλάχιστο 4 παικτών ο Χιμένεθ

Ζήτησε την αποχώρηση τουλάχιστο 4 παικτών ο Χιμένεθ


Πέρα από την παραμονή των Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο που ζήτησε από τη διοίκηση χθες ο Μανόλο Χιμένεθ, γνωστοποίησε στον Σταύρο Αδαμίδη ότι δεν υπολογίζει και σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες.
Ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα στην ΑΕΚ, δεδομένου ότι έχουν άλλη εικόνα στις προπονήσεις και άλλη στους αγώνες.
Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ τής ‘Sportday‘, ο Ισπανός προπονητής τόνισε στον πρόεδρο της ‘Ένωσης’ ότι μπορούν να αποχωρήσουν 4-5 ‘κιτρινόμαυροι’, η παρουσία των οποίων έτσι κι αλλιώς δεν λειτουργεί υπέρ τής ομάδας. Αν και δεν είναι γνωστά τα ονόματα των υποψήφιων προς αποχώρηση, σύμφωνα πάντα και με το ρεπορτάζ, ο 46χρονος τεχνικός ‘φωτογράφισε’ τους Έντερ, Πατσατζόγλου, Νταντόμο και Γκερέιρο.
Το όνομα του Νίκου Καράμπελα, επίσης, ίσως να βρίσκεται στην ίδια λίστα, αν και είναι σαφές ότι για να φύγουν ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα να τους ζητήσει. Διαφορετικά θα πρέπει η ΠΑΕ να καταβάλλει αποζημιώσεις για την αποχώρησή τους.
Το πλάνο
Το πλάνο τού Χιμένεθ, πάντως, δεν είναι να αλλάξει ολόκληρη την ομάδα απευθείας. Δεν πρόκειται να γίνει μία μαζική αποχώρηση τον προσεχή Γενάρη 4 ή 5 ποδοσφαιριστών, αλλά χωρισμένη στις δύο μεταγραφικές περιόδους (χειμερινή-καλοκαιρινή) που ακολουθούν. Το πιθανότερο σενάριο είναι να ζητηθεί άμεσα η διακοπή τού δανεισμού τού Έντερ και να αναζητηθεί μία αντίστοιχη φόρμουλα αποχώρησης και για τον Νταντόμο.
(Πηγή) sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου