ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δυο εν ενεργεία στελέχη της ΕΠΟ στο δόκανο του ΣΔΟΕ!

Δυο εν ενεργεία στελέχη της ΕΠΟ στο δόκανο του ΣΔΟΕ!


Συναγερμός σήμανε στην ΕΠΟ έπειτα από την αποκάλυψη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ότι έρευνες του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης με αφορμή τη δράση του μάνατζερ ποδοσφαιριστών Α.Τ. ακουμπούν και εν ενεργεία στελέχη της ίδιας.
Όπως αποκαλύφθηκε έχει δοθεί εντολή να ανοίξουν λογαριασμοί δύο εν ενεργεία μελών του ΔΣ της ΕΠΟ και ενός συγγενικού προσώπου πρώτου βαθμού του ενός εκ των δύο.
Η ίδια εντολή έχει δοθεί για υψηλόβαθμο εν ενεργεία στέλεχος της ομοσπονδίας που είναι επικεφαλής τμήματος και για πρώην πρόεδρός της.
Επίσης ελέγχεται η δραστηριότητα της εταιρείας «Ευ Αγωνίζεσθαι» που είχε συστήσει η ΕΠΟ με την προηγούμενη διοίκηση, αλλά με το πέρασμα στην εποχή Πιλάβιου σταμάτησε τουλάχιστον όσον αφορά τη δυνατότητα διοργάνωσης στοιχήματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις από την ΕΠΟ, είναι γνωστό το υψηλόβαθμό στέλεχος που ψάχνει το ΣΔΟΕ. Έχει κληθεί να δώσει καταθέσεις στους αρμόδιους φορείς. Είναι πολλά χρόνια στην ομοσπονδία και μάλιστα λόγω του επαγγέλματός του στην ίδια θέση και οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγμα λένε ότι διατηρούσε επαφές με τον μάνατζερ Π.Π. που επίσης ερευνάται από το ΣΔΟΕ.
Ωστόσο, λένε ότι δεν γνωρίζουν ποια είναι τα δύο μέλη του ΔΣ και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί νέο –τρίτο- ραντεβού με τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γ. Καπελέρη, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση.
Αντιθέτως γνωρίζουν ποιο είναι το όνομα του πρώην προέδρου της ΕΠΟ που ερευνάται αλλά λένε ότι αυτό δεν τους απασχολεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου