ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Στις 19 Νοεμβρίου τελειώνει το παραμύθι...

Στις 19 Νοεμβρίου τελειώνει το παραμύθι...

Σιδηρόπουλος και Σπάθας "βγήκαν λάδι" για τις διαιτησίες τους σε "Κ. Βικελίδης" και ΟΑΚΑ αντίστοιχα. Ποιος ο ρόλος των παρατηρητών. Η σιωπή της Αστυνομίας στα επεισόδια που ακολούθησαν το ντέρμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ και η τρύπα των 560.000 που ανακάλυψε ο ΣΔΟΕ στην πράσινη ΠΑΕ. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αναλύει.
Υποτίθεται πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπήρξε κάθαρση. Έτσι δήλωσε πρόσφατα και ο πρωθυπουργός στην Βουλή. Συγνώμη, σε ποιον απευθύνονται οι... εξυγιαντές; Εδώ φέτος συμβαίνουν μια σειρά από περίεργα πράγματα που μόνο υγεία δεν δείχνουν στα αθλητικά δρώμενα της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας. Όλως τυχαίως τα "περίεργα" έχουν τον ίδιο ευνοημένο. Ναι σωστά μαντέψατε, τον Παναθηναϊκό.
 
Και το πράγμα γίνεται ακόμη πιο περίεργο, αν συνυπολογίσει κανείς πως ουσιαστικά από το ξεκίνημα της περιόδου οι πράσινοι πορεύονται δίχως διοίκηση, καθώς κανείς δεν ήθελε να αναλάβει και να δώσει τα λεφτά του σε μια ομάδα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και χρέη. Εδώ και περίπου ένα δίμηνο υπάρχει η γραφική ιστορία με τον πρίγκιπα (είτε έρθει, όπως φαίνεται, είτε όχι, η ιστορία δεν παύει να είναι γραφική...), ο οποίος θέλει μαζί με τον Τσάκα να "τρέξει" τον Παναθηναϊκό και άπαντες στην ΠΑΕ κάνουν αμάν και πως να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Άρα ποιος είναι αυτός που έχει αναλάβει... εργολαβικά να παρέχει προστασία στο "τριφύλλι"; Ποιος άραγε; Διότι πλέον αυτό είναι εντελώς ξεκάθαρο! Μετά και την "αθώωση" των Σιδηρόπουλου και Σπάθα το μήνυμα εστάλη προς πάσα κατεύθυνση. "Αδικήστε τον Ολυμπιακό, σπρώχτε τον ΠΑΟ", έγραφε στους παραλήπτες... Και μην το βλέπεται μεμονωμένα. Δείτε το σε συνδυασμό. Ο Σιδηρόπουλος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αβαντάρει τους γηπεδούχους (δεν βγάζει κόκκινες, αφήνει το αντιαθλητικό παιχνίδι και κιτρινίζει αναίτια παίκτες του Ολυμπιακού), όπως και ο Σπάθας στο ΟΑΚΑ, βλέποντας τον Λέτο να ανταλλάσσει "ψιλές" με τον Κάλα και να... τρέμει ακόμη και παρατήρηση να κάνει στον Αργεντινό! Προς πατέρα Σπάθα: Αυτά που έλεγες στην εκδήλωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΠ Πειραιά, τα πίστευες; Αν, ναι πες τα και στον γιο σου...

Εδώ όμως πρέπει να "βγάλουμε το καπέλο" στον εμπνευστή της συγκάλυψης. Διότι αυτή πλέον γίνεται μέσω των παρατηρητών! Το νέο, "εξελιγμένο όπλο" στα χέρια της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Βάζεις διαιτητή που θες, να κάνει ότι θες και σαν... καλός πατέρας τον προστατεύεις! Πως; Βάζεις και τον παρατηρητή που θες, του αμολάει ένα καλό βαθμό, δεν βλέπει τα λάθη και πάπαλα. "Λάδι" η δουλειά! Συγχαρητήρια κκ. Αμυγδαλή και Μπίκα. Mission accomplished!

Βέβαια μην ξεχνάμε και την στάση της αστυνομίας. Πολλή ευαισθησία στα θέματα του ΠΑΟ βρε παιδιά! Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε. Μια ερώτηση μόνο. Γιατί το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση, όπως σπεύδει να κάνει σε άλλες "ερυθρόλευκες" περιπτώσεις, για τις συμπλοκές μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών του "τριφυλλιού" στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ; Το ξεχάσατε μήπως; Άνθρωποι είστε κι εσείς, μπορεί να σας... διέφυγε.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πάντως, ο κ. Αντωνακάκης, άσκησε δίωξη στους πράσινους για εκτεταμένα επεισόδια. Ο κ. Φάκος είπατε; Αυτός ήταν πολύ απασχολημένος, δεν μπορούσε! Ψάχνει να βρει κάτι συμπλοκές που έγιναν πριν από 46 χρόνια μεταξύ Ασπροβάλτων - Νεοχωρίου με την συμμετοχή οπαδών του Ολυμπιακού. Ναι, μιλάμε για μεγάλη αποκάλυψη που θα προκαλέσει πάταγο και πιθανόν την τιμωρία του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για 7-8 μήνες! Μιλάμε για δικαιοσύνη, όχι παίξε - γέλασε...

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως είναι έξαλλοι με τον ΣΔΟΕ! Δεν μάθατε τι κάνανε τα παλιόπαιδα της Εφορίας; Α, όλα κι όλα, έχουν δίκιο οι πράσινοι! Η δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος που λέτε, ξεκίνησε από τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον έλεγχο για οφειλές ΦΠΑ. Και τι έγινε ξέρετε; Πήγαν οι "Ράμπο" στον Πειραιά, έψαξαν - έψαξαν - έψαξαν, αλλά όσο και αν έψαξαν δεν βρήκαν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οφειλή του Ολυμπιακού προς το Δημόσιο. Πήγαν μετά και στην Παιανία.

Εκεί δεν χρειάστηκε να ψάξουν και πολύ! Ύστερα από σύντομη έρευνα ανακάλυψαν ότι η πράσινη ΠΑΕ χρωστάει 560.000 ευρώ σε μη καταβληθέν ΦΠΑ! Υπό τον φόβο σύλληψης του διευθύνοντος συμβούλου του "τριφυλλιού" το ποσό αυτό καταβλήθηκε άμεσα στην Εφορία. Μήπως βρήκατε και τίποτα "λευκά συμβόλαια"; Λέω μήπως...

Το παραμύθι θα τελειώσει στις 19 Νοέμβρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ήρθε η ώρα τα πράγματα να μπουν στην θέση τους. Αν κάποιοι απαιτούν με το "έτσι θέλω" πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό, ας περάσουν μια βόλτα από το Φάληρο. Η ...εξυγίανση ξεκινάει στον Ναό!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου