ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

«Σπαθοσιδηρόπουλος» και στο ντέρμπι;

«Σπαθοσιδηρόπουλος» και στο ντέρμπι;

8/11/2011
Με ενδιαφέρον αναμένουν στον Ολυμπιακό ποιός θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟ και τί θα επιλέξει ο Βασσάρας. Τα μηνύματα συνεχίστηκαν με την «αθώωση» των Σπαθοσιδηρόπουλων.

Οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Σπάθας στο ΟΑΚΑ και ο Σιδηρόπουλος στο Βικελίδης, βγήκαν λάδι από τους Μπίκα και Αμυγδαλή, καθώς οι μπουνιές του Λέτο με τον Κάλα ή τα δώρα σε... κάρτες προς τους παίκτες του Άρη πέρασαν απαρατήρητα από τους... παρατηρητές.

Οι ζυμώσεις για τον διαιτητή του ντέρμπι θα μας απασχολήσουν από την επόμενη εβδομάδα, αλλά στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να κρυφτεί η αίσθηση που υπάρχει φέτος σε όλες τις αγωνιστικές ότι η διαιτησία (διαιτητές και βοηθοί) πάει πρίμα έως χαδιάρικα τον Παναθηναϊκό και πάει κόντρα (φανερά ή προσεκτικά) τον Ολυμπιακό.

Και σίγουρα δεν πρόκειται η όλη αυτή ατμόσφαιρα που τεχνηέντως αποκρύπτεται από τους γνωστούς αντικειμενικούς, επειδή τυχαίνει ο Ολυμπιακός να είναι στη δεύτερη θέση, να περάσει για πολύ ακόμη ασχολίαστη επισήμως από την ερυθρόλευκη διοίκηση.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου