ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δεν χάνει το ντέρμπι ο Ιμπαγάσα

Δεν χάνει το ντέρμπι ο Ιμπαγάσα

''Φτιαγμένος'' για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (19/11) είναι ο Αριελ Ιμπαγάσα. "Δεν χάνω το ματς", σχολιάζει ο Αργεντινός μαέστρος.
Κατά την διάρκεια του αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης, στον οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη με σκορ 2-3, ο Αριέλ Ιμπαγάσα αποχώρησε με κάκωση στο γόνατο. Ορισμένοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ανησύχησαν, αλλά το ιατρικό τιμ καθησύχασε τους πάντες, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Σε δηλώσεις του, στη συνέχεια, ο Αργεντινός "μαέστρος", για το αν θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Φάληρο τις 19 Νοεμβρίου, σχολίασε: "Εννοείται δεν σκοπεύω να χάσω το ντέρμπι. Δεν θέλω να το χάσω με τίποτα. Θέλω να είμαι εκεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό", μιλώντας στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", ενώ για τον τραυματισμό του είπε: "Την ώρα που δέχθηκα το χτύπημα πονούσα αρκετά, αλλά μετά από λίγη ώρα αισθανόμουν καλύτερα. Δεν είναι κάτι σοβαρό".

Όσον αφορά για το πόσο σημαντικός είναι όταν βρίσκεται στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Δεν είμαι μόνο  εγώ σημαντικός για την ομάδα. Είναι κάθε παίκτης σημαντικός για την ομάδα και έχουν τους ρόλους του. Και πάνω από όλους είναι η ομάδα.".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου