ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τρέλα για ένα εισιτήριο

Τρέλα για ένα εισιτήριο

"Δύσκολες" αναμένεται να είναι οι επόμενες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας, αφού τα τηλέφωνα έχουν αρχίσει ήδη να χτυπούν για ένα "μαγικό χαρτάκι" στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/11).
Τι κι αν μεσολαβούν πάνω από δέκα μέρες για την 19η Νοεμβρίου; Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ήδη να "ψάχνεται" για το μεγάλο ντέρμπι με τον "αιώνιο" πελάτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου ο Θρύλος θα δώσει μια αποστομωτική απάντηση στον Παναθηναϊκό, που έχει ξεκινήσει να κάνει όνειρα τίτλου.
Ο Ολυμπιακός πήρε μια αγχωτική νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", το Σάββατο (5/11), ενώ το "τριφύλλι" πήρε τους τρεις βαθμούς στο... επίσημο φιλικό με την ΑΕΚ και πλέον και οι δύο ομάδες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον μεταξύ τους αγώνα για την 10η αγωνιστική, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Κι αν πριν από αυτό υπάρχει κενό μιας εβδομάδας, τους φίλους του Θρύλου δεν δείχνει να τους ενδιαφέρει και πολύ, αφού από τώρα έχουν ξεκινήσει να τηλεφωνούν στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Πασαλιμάνι, προκειμένου να μάθουν πληροφορίες για το πότε θα βγουν στην κυκλοφορία τα "μαγικά χαρτάκια" του αγώνα, καθώς επίσης για τους τρόπους αγορά.

Οι κερκίδες του φαληρικού γηπέδου4 είναι δεδομένο ότι θα είναι κατάμεστες, αφού κάθε οπαδός του Ολυμπιακού θέλει να δώσει το "παρών" στο μεγάλο ντέρμπι και να... υποδεχτεί τον Λέτο και την παρέα του για ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πατήσει εκεί που του αρμόζει, δηλαδή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τις επόμενε ημέρες, η ΠΑΕ αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση, όπου θα ενημερώνει αναλυτικά τον κόσμο της για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά, αρκετός κόσμος θα μείνει παραπονεμένος, αφού για κάτι τέτοια ματς οποιοδήποτε γήπεδο είναι μικρό, γιαυτό τα τηλέφωνα έχουν ξεκινήσει να κουδουνίζουν με φίλους του Θρύλου που προσπαθούν με κάποιο τρόπο να... προλάβουν τους υπολοίπους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου