ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

"Σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθούμε"

"Σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθούμε"

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα περί επικοινωνίας Βαγγέλη Μαρινάκη και Βλάσση Τσάκα. Τι λένε οι ερυθρόλευκοι για την φημολογία των ημερών και πως θα απαντήσουν εφόσον κι αν γίνει επίσημο αίτημα για πρόσκληση.
Δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τον Βλάση Τσάκα να έχει μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να έχει εξασφαλίσει σουίτα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ την 19η Νοεμβρίου.   
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως, διαψεύδει κάθε επαφή του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών με τον εκπρόσωπο Πρίγκιπα Αλ Σαούντ, τονίζοντας πως "έχουμε σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθούμε. Κανένας δεν μας έχει ζητήσει τίποτα, επίσημα".

Παράλληλα, χαρακτηρίζουν ατυχή τον όποιο συσχετισμό του Βλάσση Τσάκα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία βάση, από την στιγμή που ο Τσάκας δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο.

Πάντως, σε περίπτωση που τεθεί επίσημα από την πλευρά του Τσάκα, αίτημα για πρόσκληση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πως θα το εξετάσουν με προσοχή και με θετική σκοπιά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου