ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Βγήκε ο διαιτητής του ντέρμπι

Βγήκε ο διαιτητής του ντέρμπι

Το RedPlanet.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της απόφασης του Λάζαρου Βορεάδη να κρεμάσει την... μπασκετική του σφυρίχτρα, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η μεταγραφή του αιώνα είναι γεγονός για τους πράσινους.
Μπορεί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός να έχασε το ιερό τοτέμ του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr θα το κερδίσει ο ποδοσφαιρικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δείχνει να χωλαίνει ιδιαίτερα.
Ο λόγος για τον Λάζαρο Βορεάδη, ο οποίος παρεμπιπτόντως εντός των προσεχή ημερών θα δει την φανέλα του να κρέμεται από την οροφή, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο γνωστός, λοιπόν και μη εξαιρετέος "Λάρι" λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από την διαιτησία του μπάσκετ, έχει δεχτεί πρόταση για να μετακομίσει στο ποδόσφαιρο, την οποία και αποδέχτηκε αμέσως (σ.σ.: στρατιώτης ο Λάρι!).

Τώρα θα μου πείτε, πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο. Και όμως στην χώρα μας όλα γίνονται από την στιγμή που η Πανάθα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, σχετικά με τον "εκλεκτό" ενόψει ντέρμπι, του άλλου της αγαπημένου παιδιού που ακούει στο όνομα Κύρος Βασσάρας.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες και υπό τον κίνδυνο τα παιδιά του Τσάκα να χάσουν και πάλι τον δρόμο για το γήπεδο (σ.σ.: είπαμε Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά), ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δεχτεί αυτή την τρομερή καινοτομία, η οποία γίνεται προς όφελος της ομάδας που δεν απέχει και πολύ από το να αλλάξει το τριφύλλι και να βάλει ως σήμα την καμήλα του... Αλί Μπαμπά.

Ο Βορεάδης μπορεί να μην ξέρει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, αλλά είναι άνθρωπος του... χώρου και το σημαντικό, ξέρει πολύ καλά να διακρίνει το πράσινο με το ερυθρόλευκο, κάτι που φάνηκε ουκ ολίγες φορές στο μπάσκετ.   

Ο Ολυμπιακός, πάντως ακόμα και έτσι δεν έχει πρόβλημα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι στο Ναό, πιστοί και άπιστοι θα πέσουν στα γόνατα για να λάβουν ευλαβικά την ευχή του Τζεμπούρ και της παρέας του.

Δείτε τον Λάρι να διαβάζει την εφημερίδα με την οποία μεγάλωσε:

 
Δείτε τον Λάρι να αγκαλιάζει τον Φέμερλινγκ:

  


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου