ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

«Πέταξε» για Ιταλία ο Θρύλος

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
8/11/11
Για την Ιταλία και με τελικό προορισμό το Ντέσιο, μία πόλη κοντά στο Καντού, αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία τη Τετάρτη (21:45) θα αντιμετωπίσει την Μπένετ Καντού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τους ομίλους της Ευρωλίγκας.
Οι ερυθρόλευκοι, έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος» με 40 λεπτά καθυστέρηση περίπου, αφού προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης στο ΣΕΦ, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να προτιμάει να προπονήσει την ομάδα του επί πειραϊκού εδάφους, ώστε το βράδυ που θα φτάσει στο Ντέσιο να έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες του να ξεκουραστούν.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα μείνει στο Ντέσιο και όχι στο Καντού, καθώς η κανονική έδρα της ιταλικής ομάδας έχει μικρή χωρητικότητα, η οποία δεν πληροί τις προδιαγραφές της Ευρωλίγκας κι έτσι η ομάδα αγωνίζεται στην «Πάλα Ντέσιο». Η πόλη είναι μεταξύ του Μιλάνου και του Καντού, δίπλα στην περίφημη πόλη (για την F1) της Μόντσα.
Οι ερυθρόλευκοι, πέταξαν με προορισμό το Μιλάνο και από κει με πούλμαν, θα πάνε οδικώς στο Ντέσιο όπου και θα καταλύσουν. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πήρε μαζί του στην αποστολή δεκατρείς παίκτες αφήνοντας στην Αθήνα τον Κώστα Σλούκα. Ο Σέρβος κόουτς ως είθισται θα αποφασίσει μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ποιόν θα αφήσει εκτός αποστολής.
Ο Μιχάλης Πελεκάνος πέταξε κανονικά με την ομάδα και όλα δείχνουν ότι θα πάρει τα πρώτα του φετινά ευρωπαϊκά λεπτά συμμετοχής, από τη στιγμή που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα।
www.olympiacos24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου