ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Στήριξη από παντού

Στήριξη από παντού

8/11/2011
Οι οπαδοί του Θρύλου, όπου κι αν βρίσκονται, ζουν και αναπνέουν για τον Ολυμπιακό και βοηθούν τον σύλλογο όπως μπορούν. Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι και προσπαθούν να βοηθήσουν είτε οικονμικά είτε με την παρουσία του σε βόλεϊ, πόλο και όπου αλλού μπορεί ο καθένας.

Οι σύνδεσμοι των φιλάθλων του Ολυμπιακού της Γερμανίας (Μόναχο, Ανόβερο, Μπίλεφελντ, Βούπερταλ, Όφενμπαχ, Νυρεμβέργη), της Ολλανδίας και του Βελγίου έστειλαν στον Ερασιτέχνη 5.000 ευρώ για να βοηθήσουν και αυτοί τον Ολυμπιακό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη σχολίασαν αυτήν την κίνηση: «Εκτός από τους συνδέσμους φιλάθλων μας στην Ελλάδα να θυμίσουμε ότι  ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει δεχθεί  την οικονομική ενίσχυση  από συνδέσμους της Κύπρου, των Η.Π.Α., του Καναδά, της Αγγλίας και τώρα από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άλλος σύλλογος που να έχει τέτοια συμπαράσταση από τους φιλάθλους του. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε τα οικονομικά ενήμερα μέλη μας, τις κάρτες διαρκείας που έχουν διατεθεί για τις ερασιτεχνικές μας ομάδες και την ηθική στήριξη που έχουν από τον κόσμο μας, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας όπου και αν αγωνίζονται».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου