ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Υπολογίζει στον Γέστε


Υπολογίζει στον Γέστε

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Φρανθίσκο Γέστε, είναι πλέον 100% και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον υπολογίζει για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/11), ακόμα και για το βασικό σχήμα των "ερυθρόλευκων".
Ο Φρανθίσκο Γέστε προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και ο προπονητής του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς πλέον έχει ακόμα ένα "δυνατό χαρτί" να παίξει.
Ο Ισπανός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ακολουθεί τον κανονικό πρόγραμμα της ομάδας εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες. Ο Βαλβέρδε δεν τον πήρε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη και το παιχνίδι με τον Άρη, αφού ήθελε να τον αφήσει λίγο καιρό ακόμα εκτός και να μην διακινδυνεύσει νέο τραυματισμό, ώστε να τον έχει 100% έτοιμο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Πλέον, το μεγάλο ντέρμπι απέχει 11 ημέρες και ο Γέστε θα φορτσάρει ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις που ακολουθούν, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται ακόμα και να του εμπιστευθεί θέση στη βασική ενδεκάδα του αγώνα. Βεβαίως, ακόμα είναι πολύ νωρίς μέχρι το ματς και πολλά μπορεί να αλλάξουν, είτε θετικά είτε αρνητικά, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι το μεγάλο διάστημα του Γέστε εκτός αγωνιστικών χώρων δεν δείχνει να πτοεί τον "Τσινγκούρι", που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο, όπως έκανε με τον Φέισα στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία, άσχετα αν τελικά δεν του "βγήκε", αφού ο Σέρβος ήταν εμφανώς ανέτοιμος, ενώ στην περίπτωση του Βάσκου κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει.

Ο Βαλβέρδε θέλει να κερδίσει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα στη μάχη των πάγκων και σίγουρα ο Φρανθίσκο Γέστε, ο οποίος μπορεί να προσθέσει ποιότητα στην ενδεκάδα του Θρύλου, θα είναι ένα καλό χαρτί στα χέρια του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου