ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Για δες κάτι "παραρτήματα"...

Για δες κάτι "παραρτήματα"...

Οι γνωστοί γραφικοί παραληρούν πριν από κάθε ματς του Ολυμπιακού, μιλώντας για παραρτήματα, ως άλλοι "Γκέμπελς" για την δημιουργία εντυπώσεων, όμως τα αποτελέσματα δείχνουν άλλα.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε έφτασε να έχει ένα τεράστιο ρόστερ, αποτελούμενο από περίπου 40 παίκτες. Ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, αρέσκεται στο να δουλεύει με ένα σχετικά μικρό και ευέλικτο ρόστερ περίπου 25 ποδοσφαιριστών και, μοιραία, ο Θρύλος έπρεπε είτε να αφήσει ελεύθερους κάποιους παίκτες, είτε να τους δώσει δανεικούς σε κάποια άλλη ομάδα.
Έτσι, ο Σουμπίνιο και ο Κατάι πήγαν στον ΟΦΗ, οι Βάντερσον και Λεάντρο στην Δόξα Δράμας, ο Μήτρογλου στον Ατρόμητο, μαζί με τον Τάτο κτλ. Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι γραφικοί αυτής της χώρας έχουν ξεκινήσει μια σπέκουλα δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων εναντίον του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για "παραρτήματα που ΘΑ χάσουν με κάτω τα χέρια" πριν από κάθε ματς.

Βέβαια, αυτό ισχύει κάθε βδομάδα. Ξάνθη, Αστέρας και γενικά κάθε αντίπαλος του Ολυμπιακού χαρακτηρίζεται πριν το ματς ως παράτημα. Τα αποτελέσματα, βέβαια, τους διαψεύδουν. Οι "ερυθρόλευκοι" φτύνουν αίμα και αν τυχόν "γκελάρουν", όπως έγινε κόντρα στη Δόξα Δράμας, τότε το συμπέρασμα είναι "ούτε τα παραρτήματα δεν μπορούν να κερδίσουν". Πιο γραφικός, πεθαίνεις δηλαδή...

Ας μας πουν, όμως, μιας και η ιστορία έχει αποδείξει ότι εκείνοι ξέρουν καλά από παραρτήματα (η σχέση ΟΦΗ- Παναθηναϊκού είναι γνωστή σε όλους). Πως γίνεται ο Ολυμπιακός να χάνει από το "παράρτημα" Αστέρα Τρίπολης; Να φέρνει ισοπαλία με την ομάδα του "κολλητού του Μαρινάκη, Σαμιού", όπως έλεγαν με υπονοούμενα οι... κυρα- Κατίνες του αθλητισμού; Να παίζει με τη φλόγα κόντρα στον "Ατρόμητο του παίκτη του Ολυμπιακού, Μήτρογλου". Και τόσα άλλα...

Ο Θρύλος, αντρίκεια, και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις έχει βάλει όρο στις συμφωνίες, να μην αγωνίζονται εναντίον του οι δανεικοί του. Αυτό, όμως δεν σταματά τους  "Γκέμπελς" που θέλουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για την ανυπαρξία της ομάδας τους. Με την συμπαράσταση από την Παιανία, που ψάχνουν να βρουν τρόπους κρύψουν τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στα διοικητικά τους και να γλιτώσουν το... ξύλο στο τέλος της χρονιάς.

Αν η γραφικότητα ήταν ποινικό αδίκημα, θα πήγαινε πολύς κόσμος στις φυλακές...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου