ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μαρινάκης: "Τι έχεις πάθει Αριέλ;"

Μαρινάκης: "Τι έχεις πάθει Αριέλ;"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και όντας προβληματισμένος ρώτησε τον Αργεντινό μέσο: "Tι έχεις πάθει; Τι σου συμβαίνει;"
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος όταν έφτασε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Πέρα από τα πράγματα που είπε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στη συνέχεια θέλησε να έχει προσωπικό τετ-α-τετ με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ώστε οι δύο άνδρες να συζητήσουν από κοντά το τι συμβαίνει με την κατάσταση του Αργεντινού μέσου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε, λοιπόν, κοντά του τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Αργεντινό μέσο, έχοντας το κεφάλι του σκυμμένο, να ακούει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αρχικά, τον ρώτησε; "Πες μου τι συμβαίνει Αριέλ; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Είσαι καλά; Δεν είσαι φέτος αυτός που όλοι ξέρουμε. Ξέρω πως είχες τραυματισμούς, αλλά μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που σε απασχολεί;".

Τότε ο έμπειρος Λατινοαμερικανός μέσος απάντησε στον πρόεδρο: "Πρόεδρε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είμαι εντάξει, μια χαρά, θα ανέβω τις επόμενες μέρες. Έτυχε, απλά, αυτή την περίοδο να έχω κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χάσω αγώνες και τον ρυθμό μου. Είμαι μάχιμος, μην ανησυχείς", με τον Αργεντινό χαφ ναι μεν να καθησυχάζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά, παράλληλα να δείχνει σκεπτικός...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου