ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Αυτό είναι σωστό" και "είναι τρελός ο πρόεδρος"!

"Αυτό είναι σωστό" και "είναι τρελός ο πρόεδρος"!

Το RedPlanet.gr βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και κατέγραψε, ηχητικά, τα δύο συνθήματα, που τραγούδησαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ένας μικρός χαμός επικράτησε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο και την απονομή στην πειραϊκή ομάδα, που κατέκτησε το 25ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Το καθιερωμένο, ύστερα από μεγάλες επιτυχίες, μπουγέλο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, παράγοντες και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δεν έλειπε από τα ερυθρόλευκα πανηγύρια.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε με την ψυχή της την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό. Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό",  φώναζαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε το σύνθημα, καθώς βρισκόμασταν έξω από τα αποδυτήρια και καταγράψαμε το γεγονός.

Το απόσπασμα είναι ηχητικό. Μας συγχωρείτε για την κακή ποιότητα της εικόνας στο πρώτο βίντεο, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά!


 
Μόλις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανακοίνωσε το πριμ ύψους 200.000 ευρώ, οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να τραγουδούν "είναι τρελός ο πρόεδρος"! Ακούστε το...


 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου