ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αποθεώθηκε ο Βαλβέρδε

Αποθεώθηκε ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού στον τελικό με τον Ατρόμητο και στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν για την κατάκτηση του τροπαίου, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Θρύλου.
Τελευταίο επίσημο ματς ήταν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο Περιστερίου στο ΟΑΚΑ (28/4).

Τα όσα έζησε ο Ισπανός τεχνικός στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακός θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη του, όπως και η αποθέωση που γνώρισε από 35.000 και πλέον φίλους της ομάδας τη στιγμή της λήξης του τελικού που σήμανε και την έναρξη των πανηγυρισμών στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Οι οπαδοί του Θρύλου φώναζαν ρυθμικά το όνομα του 48χρονου προπονητή την ώρα που ο τελευταίος πανηγύριζε αγκαλιά με το τρόπαιο, ενώ το ίδιο έκαναν και στον γύρο του θριάμβου αλλά και τη στιγμή που ο Βαλβέρδε πήγε να πάρει το μετάλλιο του.

Ο "Τσινγκούρι" έδειξε και πάλι τη συγκίνηση του και χτυπώντας το μέρος της καρδιάς, έδειξε πως τους ευχαριστεί και ανταποδίδει την αγάπη τους. Σπουδαίες στιγμές για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, εικόνες που θα πάρει μαζί του φεύγοντας ο Ερνέστο Βαλβέρδε.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου