ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Δύσκολη η παραμονή Μοδέστο

Δύσκολη η παραμονή Μοδέστο

Αρκετές αλλαγές θα υποστεί κατά τα φαινόμενα το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και μια από αυτές πιθανότατα θα είναι και η αποχώρηση του Φρανσουά Μοδέστο καθώς ο Κορσικανός δύσκολα θα παραμείνει στο Λιμάνι και τη νέα σεζόν.
Πολλές αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού θα σηματοδοτήσει το τέλος της φετινής σεζόν. Η διαφοροποίηση του ρόστερ σε θέμα προσώπων είναι δεδομένη, καθώς είναι κάμποσες οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που η νέα χρονιά δεν θα τους βρει με τα ερυθρόλευκα.

Ήδη οι περιπτώσεις των δανεικών μοιάζουν να έχουν ξεκαθαρίσει με τους Μαρκάνο και Καζίμ-Ρίτσαρντς να αποτελούν σίγουρα παρελθόν το καλοκαίρι, ενώ από απειροελάχιστες ως μηδαμινές είναι οι πιθανότητες να παραμείνει κάποιος από τους Μακούν και Ορμπάιθ.

Παράλληλα υπάρχουν τέσσερα συμβόλαια που λήγουν, αυτά των Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Ιμπαγάσα και Μοδέστο. Η σειρά που τους αναφέρουμε δεν είναι τυχαία, αλλά έχει να κάνει με τις πιθανότητες παραμονής τους στον Ολυμπιακό. Έτσι λοιπόν, αυτός που βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο, είναι ο Κορσικανός μεσοαμυντικός.

Ο Μοδέστο βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία και η απόδοση του δεν κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα, ενώ θα ήθελε ένα διετές κλειστό συμβόλαιο το οποίο όμως δεν του δίνει ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη βρει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γιάννη Μανιάτη.

Με δεδομένο ότι θα υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, η ανανέωση του συμβολαίου του Μοδέστο μοιάζει με περιττή πολυτέλεια. Εξάλλου ο πρώην αρχηγός της Μονακό έχει 1-2 προτάσεις από την Γαλλία και το πιθανότερο είναι να γυρίσει εκεί για να κλείσει την καριέρα του. Έτσι λοιπόν, η πρώτη μεταγραφή επί προεδρίας Μαρινάκη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεται στον Πειραιά του χρόνου.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, είναι ξεκάθαρη η διάθεση της διοίκησης να υπάρξει συμφωνία με τον Μέλμπεργκ για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο το θέμα δεν είναι και τόσο απλό. Η Έβερτον ενδιαφέρεται ζωηρά για τον παίκτη, ο οποίος ζητά και αυτός διετές κλειστό συμβόλαιο. Με τους ερυθρόλευκους αρχικά να έχουν προτείνει 1+1, δηλαδή διετές αλλά με οψιόν ανανέωσης για τον δεύτερο χρόνο.

Οι Πάντελιτς και Ιμπαγάσα έχουν τις ίδιες πιθανότητες, οι οποίες είναι μάλλον μοιρασμένες και αν "γέρνουν" κάπου, είναι προς την έξοδο. Για τον Σέρβο πολλά θα εξαρτηθούν από τις... προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στην επιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ για τον Αργεντινό από το αν θα αποδεχθεί τους όρους συνεργασίας που ενδεχομένως να του προτείνουν οι Πειραιώτες. Ο "Κάνιο" πάντως φέρεται να έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από το Κατάρ και το Καζακστάν με πολύ καλά χρήματα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου