ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Με τα ερυθρόλευκα στον ημιτελικό

Με τα ερυθρόλευκα στον ημιτελικό

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στον ημιτελικό του Final - 4 κόντρα στην Μπαρτσελόνα φορώντας τα ερυθρόλευκα, ενώ σε ενδεχόμενο πρόκρισης στον τελικό η ομάδα θα φορέσει την ολόλευκη ή ολοκόκκινη εμφάνιση.
Με τα ερυθρόλευκα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Final - 4 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως ειδοποίησε τους Πειραιώτες η Euroleague με σχετικό της έγγραφο.

Σύμφωνα πάντα με την ειδοποίηση της διοργανώτριας αρχής, εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει την πρόκριση στον τελικό, εκεί θα αγωνιστεί με την ολόλευκη ή την ολοκόκκινη εμφάνιση της ομάδας.

Η αποστολή του Θρύλου θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη στις 9 Μαΐου και ώρα 19:50 με πτήση τσάρτερ και θα είναι η τελευταία από τις τέσσερις ομάδες που θα προσγειωθεί στην Τουρκία.

Για το Σάββατο 12 Μαΐου, η Euroleague έχει προγραμματίσει το ετήσιο γκαλά της όπου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των καλύτερων της χρονιάς. Από πλευράς Ολυμπιακού, ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Σπανούλης είναι υποψήφιος για τον τίτλο του MVP ενώ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου