ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Φιλικό ματς για τον "μάγο" τον Αύγουστο!

Φιλικό ματς για τον "μάγο" τον Αύγουστο!

Φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ζιοβάνι σχεδιάζουν για τον Αύγουστο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχει αμφιβολία για την γνησιότητα του λογαριασμού στο facebook και την ανάρτηση που φέρεται να έχει κάνει ο "μάγος" σχετικά με τη μη πρόσκληση του στη φιέστα της 9ης Μαΐου.
Το θέμα που δημιουργήθηκε από το πουθενά, σχετικά με την πρόσκληση του Ζιοβάνι στην φιέστα της 9ης Μαΐου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θέλησαν να ξεκαθαρίσουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού.
Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, άνθρωποι της διοίκησης κάλεσαν στις αρχές Απριλίου τον Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα.

Και αυτό για να τον ρωτήσουν αν είναι εύκολο για τον ίδιο να έρθει στην Ελλάδα και αν προτίθεται να μεταβεί στη χώρα μας.

Όχι για τη φιέστα της 9/5 συγκεκριμένα.

Η ερώτηση έγινε πειδή ο "Ζιό" είχε πολλές φορές πει ότι είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να έρθει από την Βραζιλία στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ρώτησαν κυρίως γιατί έχουν σχεδιάσει να καλέσουν τον Αύγουστο μια ομάδα από τη Βραζιλία για φιλικό (ίσως την Σάντος) προκειμένου να κάνουν ένα μεγάλο ματς που θα είναι όλο αφιερωμένο στον Ζιοβάνι!

Όσον αφορά την ανάρτηση που φέρεται να έκανε ο Βραζιλιάνος μέσω facebook, οι υπεύθυνοι της ομάδας υποστηρίζουν πως... "σε ένα λογαριασμό facebook με την υπογραφή Giovanni Oliveira γράφτηκε ότι είναι ψεύτικα αυτά που υποστηρίζουν κάποιες εφημερίδες για πρόσκληση του Ζιοβάνι για τη φιέστα. Δηλαδή ο χειριστής του λογαριασμού (δεν γνωρίζουμε αν είναι του "Ζιό") διαψεύδει τις εφημερίδες και δεν έχει να κάνει αυτό με τον Ολυμπιακό, η σχέση του οποίου είναι καταπληκτική με τον "μάγο".

Τώρα, γιατί κάποια σάιτ προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα, δεν το ξέρουμε. Το ξέρουν εκείνοι που κάνουν πάντα κακό και πόλεμο στον Ολυμπιακό...".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου